Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Příčin, proč si zdánlivě z ničeho nic přestaneme rozumět, může být několik: neustálá kritika, konec zamilovanosti, málo ocenění, nuda, nedostatek komunikace... Co vás ve vztahu ubíjí?
Lily, jestli chceš si pokecat napiš i sex může být *4**4* i ostatní můžou !!!
Kocourku byl si vždy fajn chlap i na pokec i dobrý chalupář, ta tvoje slepice neví co má doma:-P:-P:-P
co mne ubíjííí,partner si mne nevšímá a to jsme spolu teprv 1,5,mám z manželství dcerku a víc si všímá ji jak mne,,,,,,,možná proto,že dcerka přišla o tatínka a já o manžela...:-O
Mě hrozně ubíjí naše hádky o úplných kravinách
nejhorší je, když dva spolu nespí. Je to začátek konce.Znám to z vlastní zkušenosti. Jen u nás byl problém v erekci a manžel se za to dost styděl. Nakonec se to vyřešilo návštevou eshopu supererekce.com
A jak to zase oživit v posteli? Už se nám nějak oboum nechce…
Taky to tak máme
Já tohle taky řešila a začala jsem se prostě víc snažit, objednala jsem nějaký hračky do postele, olejíčky, prádýlko….zabralo to ;) koukněte třeba na https://e-kondomy.cz/ tam jsem našla hodně super věcí :-)
Moc děkuju za tip :)
Ráda se stalo ;-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.