Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Našla bych tu někoho, kdo má zkušenost se sexuální virtuální realitou. Někde jsem o tom četla a zajímalo by mě jestli se vůbec něco takového u nás dá sehnat ?
Tak o tomhle by mě taky zajímalo víc. Jak to vůbec funguje ?
Nemám s ním bohužel zkušenost, ale vím že něco takového jsem zahlídla na ekondomech
Tohle je holky ono :) doma to sice nemám, ale asi si to pořídím, protože to vypadá hoodně zajímavě https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/virtualni-realita/kiiroo-onyx-pearl-2-couple-set-purple
Podle popisu to bude hodně velký úlet ! Pak dej určitě vědět jestli stojí za to si to pořídit :)
Já nevím není lepší si pořídit klasický vibrátor ? :)
Tak to záleží co ta virtuální realita všechno umí :) rozhodně si myslím, že to stojí za vyzkoušení nebo koupi pokud má člověk tady pro ty věci slabost
No já teď naprosto podlehla orálnímu vibrátoru, jako tolik muziky za tak málo peněz jsem nečekala a je to teď můj každovečerní společník :P
Orální vibrátor ? To je co ? :O
Jsou i vibrátory, co jsou zaměřené na klitoris a tady ten je prostě dělaní tak, aby si měla pocit, že tě někdo orálně uspokojuje :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden přináší pro Berany příležitost ke zlepšení komunikace ve vztazích. Je to ideální čas na sdílení pocitů a očekávání s partnerem. Singles mohou potkat někoho zajímavého v neobvyklém kontextu, takže buďte otevřen... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.