Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ke správné výživě pro děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je i na prevenci. Přírodní a vhodná pro děti a my s ní máme výbornou zkušenost.
Mám raději přírodní produkty nez chemii, proto jsem hledala nejakou náhradu za vitaminy z lekarny. Nasla jsem, že je na imunitu dobře Goji a je to i dobrota. Třeba susené kupuju nejradeji, ale dzus je taky chutnej.
coze dzus z kustovnice, to jde jo?
Jak vidíš, tak existuje a je moc moc dobrej http://www.himalyo.cz/produkty/goji-original-100-juice-0-1
To by me zajímalo, jak to chutná. Má himalyo i nejaký kamenný obchudek nekde?
My máme dobrou zkusenost s Mycomedicou, jsou to mediciální houby
Koupila jsi si to sama nebo jsi byla i u toho terapeuta?
Já jsem se objednala k panu terapeutovi, vubec jsem nevedela :)
diky za tiop juknu na nej .)
Potvrzuji spokojenost s Wobenzymem. 2x v roce kúra a jsi v pohodě.
Na imunitu jsou dobré i probiotika. Já užívám Probio C+D, jsou to přírodní probiotika a obsahují navíc vitamíny C a D, kterých má většina lidí nedostatek a jsou hodně důležité pro imunitu a celkově pro zdraví.
Na podporu imunity mi nejvíce zabírá wobenzym. Beru ho již druhým rokem a chronické potíže jako jsou kvasinky a záněty močovách cest se o mnohé zlepšily. Také již nejsem tak unavená, jak jsem bývala.
Jojo díky už je mám, vzala jsem od nich ještě Infants dophilus pro mrňouska
Já nedám dopustit na doplněk stravy při kojení Feminella Hereditum. Pomohly mi v začátku, kdy mi tvrdly prsa a praskaly bradavky. Obsahují potřebné lactobacily, tak jsem měla i dobrou imunitu.
Ahojky:-) Co berete nebo jste braly v těhotenství za vitamíny?:)
V 1. trim. jsem brala kyselinu listovou a pak už nic.
ahoj... a už nějaké vitamíny doma máš?:-) Brala jsem např. Femibion http://www.femibion.cz/
Právěže nemám zatím vůbec nic:D Snažíme se o miminko a tak zjišťuji předem co a jak, na ten femibion se kouknu
Tak ten femibion by bylo dobrý brát i v době snažení se o miminko tak se zkus na ty stránky podívat a prostudovat to
Tak mám doma koupeno a počínaje dnešního dne jsem začala i užívat:)
Jojo to jsou ony, ta firma má kvalitní probiotika a hlavně i přírodní.
Já zkusim ty probiotika Probio C+D jsou to tyhle že http://www.pharmaagency.cz/humanni-produkty/e-shop.htm/prod_11/ ?
Jáké máte zkušenosti s gingem? a s doplňky které ho obsahují?
Mě jedíté vitamíny s gingem, které měli nějaký účinek byly ty od Avilutu.
Jo právě proto jsem si koupila ty Probio C+D od Pharmaagency a opravdu se osvědčily, teď o nich dávám i synovi probiotika pro nejmenší Infants dophilus.
Já si taky poslední dobou všímám hodně jestli je to přírodní nebo ne,nechci se zbytečně cpát nějakou chemií takže co je přírodní to vede!
Jo probiotika jsou na imunitu dobré to je fakt, já brala ale nějaké obyčejné, zkusím ty Probio C+D s těmi vitamíny to je určitě lepší a když jsou přírodní tak o to spíš...
Na podporu imunity je dobré brát i probiotika, já jsem si koupila Probio C+D, jsou přírodní a obsahují navíc vitamíny C a D.
Mě pomohli na imunitu a proti únavě i Avilut 3- forte. obsahuje hodně vitamínů a antioxidantů
Avilutky jsou vitamíny na oči ne? já to znám protože používám avilu kapky
Já mám výbornou zkušenost s wobenzymem. Nejedná se sice o doplněk stravy, nýbrž o lék, ale je to stoprocentně přírodní a musím říct, že i účinný. V těhotenství jsem ho nebrala, ale jinak jej každý rok beru cca 2 měsíce a jsem v podstatě po zbytek roku fit. Často jsem trpěla i na gynekologické záněty a teď musím zaklepat, mám téměř úplný klid.
Pro své děti teď kupuji floradix, je tam i vápník.
Já dávám dětem kapičky Vigantol (vitamín D) je dobrý na kosti, klouby a na imunitu, hodně to vidím na dětech že mají tu imunitu dobrou.
Taky kupuju dětem doplňek na imunitu s vitamínem D. Je to ovocný sirup bez chemie a malá si na něm vždicky moc mlaská =D
Já jsem za přírodní věci, rozumné články o imunitě najdete na blogu proděti.cz - http://blog.prodeti.cz/ a i zajímavé články ohledně kojení, co jsem také zaznamenala *15* v této diskuzi.
Ahoj já používám vitamíny při kojení femibion. Prcek zatím ještě nestonal, asi jsou fakt dobré =)
ty jo o femibionu sem toho slyšela hodně dobrého. Zatím prcka teprve čekáme, ale pak si je na kojení taky koupím.
Ahoj to už si můžeš femibion koupit teď, jsouto podpůrné vitamíny pro těhotné. Koukni na jejich stránky na internetu.
Na imunitu a na drázdivý tračník beru Probio C+D z lékarny za pár korun a po měsíci se to začíná lepšit.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.