Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky všem. Před nedávném jsem natrefila na prima e-shop se spodním prádlem.Teď tam mají slevu na kožené zoží.Koukněte se.Já si už nějaké hadříky koupila.XD
Skvěle se nakupuje v galerii harfa :-)
Jojo tam to znám :)
Zrovna jsem tam teď přes víkend byla, nikde tak dobře nenakoupím jako tam :)
Tam je fakt fajn, tam vždycky vyberu :))
Stojí taky za to stáhnout si jejich aplikaci, tak se mi daří vychytávat ty nej slevy :-)
Joo, moje uchylka, tohle a jeste boty :-)
Jo mas pravdu, botiček neni nikdy dost :)
no to dela asi kazdy muzsky, chce jen tu nej kvalitu
No dobra volba, ja jsem ho kupovala na leatheman.cz, samozrejme mi to musel muzskej schvalit :D
A naco na ten nejaky kapesni nuz?
Diky, radu jsem dostala od odbornika :)
Hele ten je dost peknej, to bude paradni darek :)
Ahoj, kozene jsem nasla na leatheman.cz, brala jsem ho rovnou k nozi co nuzskej od rodiny dostal na vanoce.
Bonami.cz je spolehlivý obchod a vřele všem doporučuji. Zboží super a doručení spolehlivé
ahoj zeny, hledám nekde po netu nejake kozene pouzdro na kapesní nuz,poradite mi nekdo kde hledat? dekuji
Tak nato si hodne potrpim, ale snazim se nakupovat se slevami.
Ahojky,pokud se chceš podívat třeba na kožené kabelky atd, tak doporučuju se podívat na inter.stránky italiedoskrine.cz. Kromě kabelek, zde na inter.stránkách najdeš značkové oblečení, doplňky aj. za bezkonkurenční ceny :) - http://www.italiedoskrine.cz/ralph-lauren-tommy-hilfiger-armani/armani - http://www.italiedoskrine.cz/ralph-lauren-tommy-hilfiger-armani/ralph-lauren
Tak jsem se dívala a můžu říct ,že ty korzety jsou boží .Nejvíc se mi líbí korzet Roxi,už ho mám objednaný a nemůžu se dočkat až dorazí. *4*
ještě jsem zapomněla.Je to www.crazymoda.cz*4*
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.