Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jste pejskařka nebo kočkařka :) A nebo raději jen rybičky? A nebo snad nejradši vůbec nic? Kolik doma máte mazlíčků a jaké? Pochlubte se ostatním!
Máte prosím někdo zkušenosti se zarudnutím uší u psa? Jak to řešit? Musím hned letět za veterinářem?
Jak dlouho to má pes? A jak to vypadá?
Takové červené zduřelé místečko v uchu, má to asi druhý týden, nezvětšuje se to, ale ani mu to nemizí.
Také jsem tohle řešila a pomohl nám na to přípravek na výplach uší pro zvířata https://www.vetericyn-eshop.cz/cs/domaci-mazlicci/psi/1027-pripravek-pro-vyplach-usi-pro/
Jestli můžu poradit, tak se podívej na www.happytails.cz mají tam hodně věcí co se týče tady této "první pomoci". Mám od nich doma hodně věcí abych byla připravená na každou situaci kdyby se Benymu něco stalo nebo mu bylo nějak zle a já se nemohla dostat hned k veterináři.
Mohla bych se zeptat jaké konkrétní kapky si psovi do uší dala ?
A nejaké vitamíny jsi na tyto obtíže pejskovi nekupovala?
My máme doma pejska (krátkosrstou Čivavu) i kocourka. Dokonce i papouška. :-D Měli jsme ještě Labradora, křečka a králíka ale ty nám vzal čas.
Ahoj a jak se o ta zvířátka staráte? Co jim dáváte za dopl%nky stravy?
Tyyy jo, to je teda výbava :D Hele a co pachy? Není tolik zvířátek u vás cítit? My máme dvě a je to cítit teda docela dost.
Hele a zkoušela kvalitní likvidátory pachu? Na alpiku je mají a musím říct, že jsou super. Opravdu účinné. Pach opravdu zlikvidují :)
Dlouho jsem řešila problém, kterou kloubní výživu dávat našemu psovi, každá co jsem koupila, tak mi to nechtěl žrát ani v sádle nebo zabalené v salámu. Nakonec jsem narazila na kloubní výživu Canvit Chondro Maxi, po které mi ještě zavrtí ocáskem.... protože chutná po játrech.
Z vlastní zkušenosti se zvířaty musím doporučit klasický kolagen ;) je to logické, žádná věda :)
Máš s nějakým konkrétním doplňkem zkušenost, který obsahuje větší množství kolagenu ?
Ahoj, my kupujeme Simparica trio. Jako víš co, když už psovi dávám tabletku, ta ať vyřeší co nejvíce možného :)
*16*já miluji pejsky, máme jednoho, ale už staršího. A trošku nám přibral, jelikož už nemá tolik pohybu. Jsou i nějaké odlehčené granule, pro obézní pejsky?
Vlasto, náš pes měl také problémy s nadváhou, tak jsme mu začali dávat tyto granulky a váha se mu upravila https://www.bezednamiska.cz/vse-pro-psy/krmivo-pro-psy/granule-pro-psy/granule-brit-care-grain-free-senior-light-salmon-potato.html
Ester děkuji koukala jsem zrovna po Britkách, přijdou kvalitní a cenově dostupné.
Tak to já nakupuju hlavně na exo-eko, mají od všeho něco, ale hlavně se mi od nich povedlo koupit suprové obojky a vodírka pro ty naše dvě potvůrky
Dívala jsem se, že se prodávají i bezpečnostní pásy ... to je vážně někdo používá ? :O My psa normálně převážíme vzadu na sedačkách :/
No to je pěkně nebezpečné a taky by si mohla dostat pěknou pokutu že pes není nijak zajištěný :/ Vypadá to takhle www.exo-eko.cz/greendog-bezpecnostni-autopas-modry-p100768/
Máme totiž malé auto a přepravka do kufru nedáme, takže jsme to museli praktikovat takhle, protože jezdíme na cvičák. Takže jsem ráda, že tady o tomto vím a určo to pořídíme.
No rozhodně je to lepší, dívala jsem se i jinde, ale akorát tady na exo eko mají tady ty pásy za přijatelnou cenu, takže jsem ráda, že se mi povedlo i ušetřit
Taky tady z toho eshopu objednávám a mám od nich jak ty pásy tak i vodítko a obojek z kolekce hi dream, ta se jim moc povedla
Mě se u nich líbí, že jako jeden z mála eshopů mají věrnostní akce pro zákazníky. Takže když dělám větší objednávku tak mě to vyjde cenově vždycky o něco líp.
Mohla bych se zeptat jak ty psí pásy vypadají ? Je to opravdu bezpečné ? Nemůže se mi na tom pes třeba uškrtit ?
Když se podíváš, jak jsou dělané, tak se něm uškrtit ani přiškrtit nemůže, protože to nejde vyloženě kolem krku, ale je to na způsob postroje www.exo-eko.cz/greendog-bezpecnostni-autopas-modry-p100768/
Mám už staršího pejska a trošku mi začal pokulhávat, tak by ti chtělo asi něco na klouby a možná i něco od bolesti?
Jé a kde v Brně jsou ? To jsem vůbec nevěděla, že tu máme přímo jejich prodejnu :O
Jsou v Brně na Úvoze, mají tam prodejnu a tam najdeš všechno co mají na netu :)
Vyzkoušej roboran chondro 6 já ho dávám svému psovi, když měl podobné problémy. Koupila jsem ho na stránkách happytails. Pes ho nemá problém ho sežrat.
Také nakupuji na happytails hodně v jejich bylinné lékárně :-)
Máte zkušenost s kloubní výživou Alavis?
Kamennou prodejnu mají v Brně na Úvoze jestli ti to něco říká a bydlíš někde poblíž www.4dox.cz/obchod/
Tak to je super, do Brna jezdím poměrně často, tak se tam zajedu podívat jak budu mít cestu. Ukazovala jsem ji příteli a tomu se líbila moc, takže bych ji brala i pro něj :)
A mají i kamennou prodejnu, kde bych si vestu mohla osahat a vyzkoušet ?
Mám tady tu v růžové www.4dox.cz/objednavka/damska-letni-vesta a je super, má velké množství kapes, takže máš kam nacpat pamlsky a mají na sobě i karabinky, kam můžeš připnout hračku
S dovolením bych se vecpala do diskuze .. dívala jsem se na jejich stránky a hrozně mě zaujaly ty výcvikové vesty, nemáte s nima náhodou zkušenost ? zajímalo by mě to jestli jsou opravdu přínosem
taky máme vybavení od 4dox a jsme s jejich zbožím maximálně spokojení.
Ahoj, když se tu rozebírají pejsci, tak mohla bych se zeptat ohledně vybavení, kde je nejlepší ho pořídit ? Jde mi zejména o obojek a pokud možné, tak bych ho chtěla sehnat i se jménem :)
Pokud chceš něco kvalitního, aby to vydrželo a sedělo to jak má, tak je lepší tyhle věci nechat dělat na míru. Nevím, co máš za psa, ale na veškerá plemena ti udělají krásné postroje nebo obojky na www.4dox.cz. S jejich obojky mám velice dobrou zkušenost, máme je od nich ušité pro oba naše boxery a super. Máme na nich jak jména psů, tak i kontakt na nás, kdyby se nám zaběhli.
Taky kupujeme krmivo Husse a po dlouhé době jsme kápli na granule, které tomu našemu rozežranci chutnají.
Však se Veru podívej, u každého toho krmiva to mají rozepsané kolik čeho obsahují www.czech.husse.com/?confirmlocation=1
Se složením jsou na tom rozhodně lépe, protože obsahují větší poměr masa, mají dobrý výběr příchutí a hlavně cenově jsou taky někde jinde.
A jak jsou na tom se složením třeba oproti eukanubě ?
Za mě je to jednoznačně značka Husse, akorát škoda, že u nás není rozšířená třeba jako značka proplan, přitom husse je na tom mnohem líp co se týče složení, má mnohem větší obsah masa a vklákniny, prostě jsou na tom úplně jinak.
Dá se někde dohledat to složení, abych se na něj podívala, protože vím, že některé značky jsou docela dost šizené, takže bych ráda koupila načemu psovi něco lepšího, když je to možné.
Určitě o tom najdeš víc na jejich stránkách https://czech.husse.com/
Mohla bych se tu poptat, když se tu řeší to zvířectvo ? Čím krmíte větší plemena psů ? :) S můžem si chceme pořídit pittbula, ale moc se neorientujeme co se týče krmiva a chceme dávat opravdu kvalitní stravu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.