Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte ráda filmy? A který jste viděla naposledy? A který se vám v poslední době líbil nejvíce? A jaký film byste mohla vidět stokrát a neomrzí se vám? Podělte se s ostatními.
Milujem romantické filmy,plné lásky a šťastných ľudí :-)
romantické a české
Ja milujem filmy ale musím mať na ne čas a hlavne chuť. Veľmi sa mi zapáčil film Let´s Dance 2 - Street dance, mám rada filmy kde sa tancuje a aj romantické *1*
Ja mám rada rodinné, romantické a hlavne mám rada aj komédie. Rada sa zasmejem. Páčil sa mi film Nekdo to rád blond.
Snad se na nás čtenářky nebudou zlobit, když dárkový balíček pošleme registrovanému čtenáři Tomáši Palouchovi :) A to nejen za skvělé tipy na filmy, ale také za to, že se nebojí mít účet na webu s tolika ženskýma :) Tomáši, děkujeme :)
Někdo to rád blond a inchoutables :)
Ještě jsem tedy neviděla, ale do kin v listopadu přijde film Lásky čas. Hraje tam Rachel McAdams s Billem Nighym a měla by to být pěkná romantika o hledání té pravé lásky. Je to od stejného režiséra a scénáristy jako je Láska nebeská, která je snad jedním z nejlepších romantických filmů. Tak vytáhněte kamarádky na dámskou jízdu :p.
Miluju fantasy filmy a proto se mi strašně líbí film Jeníček a Mařenka - lovci čarodějnic i Sněhurka a lovec. Koukala jsem na to už několikrát, je to úžasně natočený. Pro děti to určitě není.
Začalo se mi ted líbit divalo, až mi přijde škoda, že lidi dávají přednost kinům :-(. V divadle Studio Dva ted mají perfektní výběr
Není se čemu divit, když kina jsou o hodně levnější :-/
To sice jsou, ale zato divadla jsou jedinečná. Málokdy jsou představení natáčená.
Souhlasím s vicca3. Navíc občas natrefíte na přestavení s hercem, který třebu už nikde jinde nehraje, třeba Karel Roden ve výše zmíněném Studiu Dva http://www.studiodva.cz/olasce/
romanticke
Neomzí Malé dohazovačky a Past na rodiče. To můžu vidět stokrát. ❤ A potom také nějaké starší České pohádky. Poslední filmco jsem viděla byl horor Annabel 3 a Seznamte se Joe Black. Celkově mám ráda horory, psycho, ale i komedie, sladárky. Marelovky. Záleží na to máme zrovna s mužem chut.
Jooo Malé dohazovačky, to je skvělej film .:)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.