Diskuse na téma Špatná erekce

01. 02. 2019 Luciuss Prostě sex

Dobrý den, prosím poradíte mi jak můžeme s manželem bojovat se špatnou erekcí? co na to opravdu funguje?

Johanka 09.06.2020

u nás zabralo sexy prádlo, konkrétně latex...něco jsem měla z e-kondomy, ale záleží jestli si na to troufnete no, měla jsem zpočátku strach ale myslím, že jsem udělala dobře

Violetta 07.05.2020

já být váma, tak zkusím něco novýho v posteli, protože to chlapa vzruší téměř vždy, zjistěte, co se mu líbí a udělejte mu radost

Tyna31 06.05.2020

Já nevím a to jdou ty pilulky užívat dlouhodobě ?

Renata 26.04.2020

Ahoj můj přítel nemá problém s erekcí ale za to s výdrží.. nejde to něčím podpořit? Nechci žádné pilulky...

Karol Renata 27.04.2020

No to se obávám, že pokud s tím neudělá nic on sám, tak nic jiného než pilulky nepomůžou. Neviděla bych na tom nic špatného .. od kamarádky manžel je na tom stejně a díky těm podpůrným přípravkům mají pěkně dlouhý sex.

Nika 22.04.2020

A zkusily jste si sex nejako okorenit? Delsi predehra? Nejake eroticke hracky?

Zaneta Nika 25.04.2020

Nam opravdu pomohly eroticke hracky, pritel byl pak k neudrzeni! :D

Markéta 03.03.2020

Nevíš co konkrétně bral ? Dívala jsem se na ty stránky a mají tam toho víc na výběr.

Bella Markéta 04.04.2020

Tak jsme s přítelem vybrali viamax a efekt super !! Nečekala jsem nástup během takové chvíle a hlavně ta výdrž ...

Petra Bella 07.04.2020

Dochází tady na tom přípravku k opakované erekci ?

Bella Petra 13.04.2020

Ano, to je právě hlavní účinek, že muž je schopný opakovaného sexu, takže naprostá paráda.

Petra Bella 22.04.2020

A celková výdrž je teda jak dlouho ?

Bella 17.12.2019

Nemáte zkušenost i s afrodiziaky jestli to funguje ?

Iveta 12.12.2019

S manželem nám to v posteli už moc neklape tak zvažuji nějaké pomůcky, co myslíte?

Jana Iveta 15.12.2019

Za sebe si myslím že to je super nápad, sama si s přítelem sem tam objednám něco pro pobavení

Iveta Jana 18.12.2019

A můžete něco doporučit?

Alex 25.06.2019

Nemáte vyzkoušené nějaké přípravky ? Buď se dají koupit na osvědčeném eshopu nebo ať se poradí s lékařem. Není ani první ani poslední, který má takový problém.

Nina Alex 17.10.2019

Rozhodně je lepší, aby to muž konzultoval s praktikem ... chlap s tím měl taky problém a objednával si něco tady z toho eshopu www.supererekce.com

Vladimír 26.02.2019

Zdarec máte někdo něco ozkoušeného aby mi to více stálo.Je mi sice jenom 40let,ale mám s tím už větší problémy.

Karel Vladimír 03.03.2019

Podívej se na e-kondomy najdeš tam plno dobrých věcí co se týče sexu.

Pepe 09.02.2019

No prvně než bych tuto situaci řešil práškama bych se zaměřil na stravu a sportovní aktivitu.Nevěřili by jste co to s chlapem dokáže,nejenom že vydržíte daleko déle ale zvedne se vám mimo jiné i sebevědomí,pro svojí partnerku budete přitažlivější a hlavně se budete cítit mnohem lépe.Odzkoušeno 😈😀✌

Pavel 03.02.2019

Já jsem vyzkoušel fakt hodně doplňků a přípravků na erekci, ale po Viamaxu od http://www.supererekce.com/8-viamax ho mám pevný jako kůl, zvládnu po něm vždy 2 - 3 čísla, za ty peníze jsem fakt spokojený.

Michal Pavel 07.02.2019

Opravdu to tak pomáhá jo? jak dlouho to trvá od objednání, než to přijde?

Pavel Michal 08.02.2019

Já jsem to objednal ve středu a v pátek jsem to měl doma, takže opravdu rychle. A opravdu to STOJÍ za to, věřte mi :-)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat