Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Hubnete? Držíte dietu? Jakou? Poraďte s ostatním váš zaručený recept na štíhlou postavu! Nebo jste diety už vzdala a jste spokojená tak, jak jste?
Nehlidam se co jim ale snazim se jist dobre a je to na me i videt, samorejme je potreba i pohyb!
Diety držím vlastně jen na jaře. :-) To abych stihla zhubnout do léta kvůli šatům a případně i plavkám. :-D I když to ani nejdoumoc diety, jen zdravá strava a naprosté omezení sladkostí. Na začátku ale potřebuji nastartovat nějakými plány, abych navykla na režim.
Nema to cenu zensky, najdete si radeji nekoho kdo vam dobre poradi co bastit a kila pujdou vesele dolu..:-)
Právěže vůbec není nezdravá, já si jí vybrala právě protože je přírodní a není drastická, obsahuje vitamíny a vše co ženské tělo potřebuje, přečti si to tady www.ketofit.cz. Možná, že každému to nejde tak rychle, ale já to takhle měla a jedla jsem normálně několikrát denně, jde jen o to mít srpávný jídelníček a potom to jde.
Po tydnu ?To je nejaka nezdrava a drasticka dieta ne, ja jsem zastance zdraveho jidla a zdraveho hubnuti
to se nedá tak posuzovat, záleží jestli během hubnutí máš všechyn živiny a nehladovíš. já například se staňkovými plány zhubla během týdne 3 kila, ale to jsem i cvičila ještě.
souhlasím, záleží na mnoha faktorech. a vždy se dá konzultovat, kdyby se ti něco nezdálo. :-)
Přesně tak, hlavně hlídat živiny... což ty plány dělají.
Já zhubla s dietou KetoFit, už jsem ani nedoufala, ale po týdnu jsem měla dole 2 kila, šlo to rychle a jedla jsem několikrát denně, takže jsem nemusela hladovět a ty jejich jídla mi i chutnala. Radila jsem se i s jejich výživovou poradkyní, která mi pomohla sestavit jídelníček, tak bys to mohla zkusit ;)
Tak zkus vyzivove poradce, vedi nejlepe co je pro cloveka pri hubnuti nejlepsi
Chtěla bych zkusit dietu, ale nechci nic drastického co by mi ničilo zdraví, znáte takovou? Samozřejmě je pro mě důležité zhubnout co nejrychleji, ale nechci toho dosáhnout za cenu zdraví.
Ano ja jsem k jednomu dochazela, bude to uz ale pul roku
A takova nedietni rada nebo dotaz, vyzivoveho poradce nekdo zkousel?
Bez inspirace, vzoru a motivace to hubnuti snad ani nejde, da to hodne, ikdyz by to clovek ani nerekl
Tak to urcite je!
Dekuji, hned nato juknu, je to dobra motivace vidět vysledky ostatnich
Jo jo, konkretne to bylo tady www.svet-zdravi.cz/vase-pribehy
Na strakach jich maji hodne no, tam jsi na ty proměny koukala?
Ano, ja znam, cetla jsem od nich hodne proměn
Není potřeba zadna dieta, staci si dobre sestavit jidelnicek a vse jde snadneji, takhle nasi mamine pomohli ve svet-zdravi.cz, znate to tam?
Nikdy bych dietu nedrzela, vse je jen o uprave jidelnicku a clovek nemusi nejak zbytecne hladovet!!
Dobrý den, vše je opravdu jen o správném nastavení stravy. Pokud je strava nastavena individuálně na míru není s hubnutím problém. Bohužel ale právě proto neexistuje univerzální recept :-/ Ideální je stravu zacílit na zdravotní problémy a detoxikaci organismu, která zdravotní problémy dokáže zmírnit nebo zcela odstranit. Pokud byste někdo chtěli svou výživu, případně zdravotní problémy rozebrat, můžete se na nás bezplatně obrátit na http://pomocnik.zdravisusmevem.cz/ Adéla Knotová, ZDRAVÍ S ÚSMĚVEM s.r.o.
Takže píši svůj konečně tolik vytoužený úspěch - 7kg dole a 2,5 velikosti. Zprvu jsem zkoušela vše možné diety a přípravky, ale tělo jsem si tím akorát tak zhuntovala. Naštěstí jsem na doporučení výž.poradkyně najela na krabičkový systém stravování a to konkrétně fitness food menu a dostavil se úspěch. Jídlo mě chutná(beru doted) a hlavně dělám něco pro sebe.Takže přeju rychlé a trvalé dosaženích vašich cílů*1*
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.