Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
My s manželem se o prcka snažíme zatím rok a půl... A občas to je celkem náročné na psychiku...
My taky dlouho mysleli, že chyba je jen u mě, ale po spermiogramu se ukázalo, že chyba je u manžela. K synkovi nám dopomohl Folandrol. Takže určitě doporučuji koupit vitamíny i partnerům *1*
Držím všem palečky. Já už to mám za sebou :-)
zkus začít brát vitaminy femibion, které by ti mohli pomoci otěhotnět stejně jako mě ;)
Ahoj Dano mužeš mě protsim tě řict kde sis je koupila? V lékarně nebo na netu nebo to prodáváji v drogerkach? Taky bych chtěla zkusit něco takového,ale raději dam samozrejme na doporučeni
Jak dlouho jste doplněk užívala, prosím?
Myslím, že nejlepší bude ten můj, protože má v sobě plno látek a ne jen jednu.
Já potřebuji něco na otěhotnění. Co bude asi nejlepší?
Na plodnost jsem jedla kiwu wuki fertility a úspěšně.
Holky neklesejte na mysli, nejste v tom samy, já sem taky měla velikánské problémy s otěhotnění a nakonec sem to s podporou rodiny zvládla, ale taky byl důležitý den femibion jak holky dole píší, moc ná pomohl. Myslím že je to i jeho zásluhou.
Po roce už se to hodnotí jako neplodnost, ne? Taky sem měla takové problémy a teď mám prcka po umělém oplodnění. Jsem ráda.
Ahoj tak zkus nějaký ty vitamíny a tak? Hodně chválej ten femibion a taky zkus cvičit. Taky říkaj že je dobrá zelenina, kvůli kyselině listové a tak. držím Ti pěsti
Ahoj Holky Vám co se nedaří po delší domu, uvažovaly ste o asistovaném otěhotnění?
Ahoj já jsem se proto rozhodla už sem dokoce byla na první konzultaci IVF na STELLARTU tak mi prosím držte pěsti
Taky mám v plánu IVF a o tom Stellartu jsem už slyšela i četla hodně pozitivního. Mám to tam sice přes půl republiky. Kvůli kvalitě se to vyplatí.
Ahoj jestli chceš vědět víc o stellartu tak mi napiš. Já sem tam sama ivf absolvovala. Bylo tam příjemné domácké postředí. Milý pan doktor.
Prosimtě když si byla na Stellartu, kolik si cca platila?
Ahoj mě stačila 1aplikace a tu mi hradila pojišťovna a vím že normálně hradí 3
Holky a věděliste že doktor Schmitz, který je vedoucí lékař má taky z IVF syna? Mě to právě připadá dobrý, protože tak lépe ví co rodina prožívá. Omlouvám se za ten drb.
Ne to je právě zajímavý, já sem o tom Schmitzovi právě slyšela, že je velice příjemný a á citlivý přístup, tak už vím proč =)
Mě v lékarně řekli že ohned po vysazení prášků mám nasadit femibion a že do 3 měsíců se mi vrátí normální plodnost. Taky že se podařilo a těď už jsem v 5 měsíc. Femibion beru pořád, prí pomáhá i proti předčasným porodům.
jo jo i mne bylo doporučeno hned po vysazení HA nasadit Famibion 1 a podařilo se mi otěhotnět a všechno bylo v pořádku.
slyšela jsem, že Femibion má opravdu úspěch.
já brala Femibion před otěhotněním a pak do 12 měsíce femibion 800 a byla jsem spokojená, neměnila bych, bylo vše jak má být.
omlouvám se do 12 týdne.
já mám s Femibionem velmi dobrou zkušenost
Holky kdo berete femibion, komu z Vás se podařilo otěhotnět, chtěla bych vědět jak je účinný než do něho investuju.
Já sem otěhotněla cca po 3 týdnech co jsem ho brala.
Prevence je Zorko super, když myslíš dopředu a chceš předcházet.
Doplněk stravy taky beru. Jsem těhotná 4 měsíce, tak pro jistotu.
Mě o doplňku stravy říkala včera kamarádka, protože se nám taky nedaří. Tak hledám jak si pomoci i tady na diskuzi.
To už záleží na tobě, já o něm řeknu kamarádce, která o něm třeba neví, ale skoro se to nestává :)
Tak teď o něm vím a budu zkoušet a radit známým :)
To se divím je mezi těhulkama a těmi co chtějí otěhonět hodně známý.
Ten neznám, ale mohla by to být dobrá volba.
Doplňky stravy jsou dobrá volba. Já jsem si náhodně koupila v lékárně femibion, protože jsme zkoušeli, tak pro jistotu. A povedlo se jsem šťastnou maminkou :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.