Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
My s manželem se o prcka snažíme zatím rok a půl... A občas to je celkem náročné na psychiku...
Holky, jsem z Brna, ale na ten Zlín jsem četla jen samou chválu a po průzkumu, co jsem si udělala, mi přijde, že jsou u nás celkem bezkonkurenční co se týče úspěšnosti, zázemí a tak. Myslíte, že stojí za to tam dojíždět nebo mám radši zvolit nějakou kliniku přímo v Brně?
Ahoj, máte, prosím, doporučení na nějakou kliniku v Brně a okolí? Hodně jsem toho četla o klinice Repromeda, ale neznám nikoho, kdo by tam léčbu nebo nějaké vyšetření podstoupil. Budu moc ráda za jakékolo sdílené zkušenosti, už se taky začínáme poohlížet. Rok se snažíme a pořád nic :/.
My byli na klinice na PANDA vyšetření. Moje doktorka mi doporučila nějaké takové vyšetření podstoupit a pro vlastní klid jsme se tak dohodli dohromady i doma. Manžel měl bratra, co měl cystickou fibrózou a on sám je přenašeč nemoci, tak bylo riziko, kdybych byla třeba i já přenašečkou a nemoc by se mohla projevit i u miminka. A to jsme nechtěli riskovat. Všechno naštestí dopadlo dobře a u mě se žádná mutace v genu neprokázala. Nabízí i jiná vyšetření, určitě je dobré o tom vědět https://www.repromeda.cz/prekoncepcni-geneticke-vysetreni/#panda-carrier.
Taky jsme na klinice byli a byli jsme moc spokojení. Se vším - pečlivostí s jakou se snaží problém vyřešit a vést léčbu a hlavně s přístupem. To nikdy člověk neví, na koho narazí, ale musím za nás říct, že tady na klinice byli všichni už od první návštěvy moc milí a příjemní.
Ahojky, nám se teď už konečně zadařlo. Ale nastal další "problém" je mi fakt hrozně špatně od žaludku, pořád zvracím... Slyšela jsem Xonvee, užívala jste ji některá.
mně ji doktorka předepsala, už to vypadalo , že skrz neustále zvracení skončím na kapačkách a přišla obrovská uleva a nic mě nedráždí...spíš lituju,že jsem si ji nenechala předepsat dřív :)
Ja mam taky mrtvej spodek
Taky tuhle kliniku teď navštěvujeme. Mimojiné jsem si teď na kontrole všimla, že tam přes listopad nabízí vyšetření zdarma pro ženy hormonální vyšetření štítné žlázy a pro muže spermiogram. Dívala jsem se, že to mají i na stránkách https://www.ivf-zlin.cz/26508n-vysetreni-zdarma-listopad-2023.
To zní zajímavě, díky za info, zatím jsem na to nikde nenrazila, ale určitě se objednáme i s manželem :)
Ahoj, my měli s otěhotněním taky dlouho problém, nakonec na doporučení gynekoložky jsme se obrátili na IVF, udělali mi všemožné testy, potom odběr vajíček, manželovy spermií. Nakonec jsem podstoupila KET, hden první byl úpěšný a malý už je na cestě :) . Jinak, byli jsme ve Zlíně a doporučuji. Na jejich stránkách je hodně informací https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
Za nás taky tuhle kliniku doporučuji. Oceňuji hlavně empatický a profesionální přístup. Všichni tam byli moc milí, hned jsem měla lepší pocit a cítila se příjemněji.
Ahoj, určitě se nikdo nevzdávejte a zkuste se obrátit na IVF klinku, zvlášť když je v dnešní době ta možnost :)
No ale ono hodně taky záleží na tom v jakém věkovém rozhraní jste. U žen, kterým je 35 let je už třeba rok snažení dost na to navštívit kliniku a případně si nechat udělat nějaké testy. Tři roky jak zde někdo uváděl mi připadnou už jako opravdu dlouhá doba. Nehledě na to že kolikrát se opravdu přijde na něco ať je to genetická chyba, pomalé spermie, endometrioza atd. Ono toho není málo co bohužel početí znemožňuje. :( My jsme se do rukou odborníků vložily asi po roce a půl a navštívily jsme kliniku Stellart. Ti nám vše vysvětlili, udělali nám všechny možné testy a vyšetření a nakonec jsme museli podstoupit IVF oplodnění. Vše ale dopadlo dobře již na první pokus. :)
Tak třeba o tom, že by se mělo jít už tak brzy jsem nevěděla. Nám to teda ani gynekoložka nedoporučovala, jen mě pořád říkala ať jsem v klidu a nestresuju a ať si zajde partner někam na sperimiogram. Nám se nedaří už asi dva roky, 35 let nám nebylo ještě ani jednomu, ale už mi to přijde divné.
A proběhly u Vás nějaké potraty? To je taky docela důležité, kdyby ano tak se může jednat o nějakou genetickou poruchu. Bylo by určitě dobré zastavit se někam na kompletní vyšetření jak Vás tak i partnera. Můžete jim mrknout na stránky https://www.stellart-clinic.cz/genetika-pgt/, mají tam opravdu spoustu věcí dobře popsaných. Nakonec nemusí být třeba chyba ani v jednom z Vás. Ale vyšetření bych určitě udělala, tak jako tak. Věřím že se se Vám vše zadaří. Držím pěsti. :)
pokud se opravdu početím trápíš dlouho, tak je možná na čase si začít zjišťovat informace o reprodukční klinice :-)
Hlavně nevěšet hlavu :-) když to nepůjde přirozeně, tak pomužou odborníci :-) Nám to s přítelem taky nešlo a Díky klinice IVZ Zlín máme kouzelného chlapečka :-)
Ahojky, já s manželem se snažíme víc jak 3 roky. Nyní je na čase to řešit. Jsme objednaní na kliniku IVF ve Zlíně, tak jsme zvědavý. Má ty nejlepší recenze, tak doufám že nám tam pomůžou :-) Držím palce ať se poštěstí, ale neboj jednou to příjde.. A když né přirozenou cestou, tak pomohou odborníci :-)
Já jsem tam objednaná na konci přístího měsíce, na první konzultaci.. Tak jsem zady nervozní a zvědavá a hlavně nedočkavá :-( Už jsme s manželem taky bezradní, nejde nám to tak rok a pul, uvidíme kde je chyba... Držím Vám palce at se vše vydaří :-)
Je i nějaká klinika, která má největší úspěšnost, co se týče umělého oplodnění ?
Ano je a jestli koukneš na diskuze, tak na ni určitě i narazíš, protože je to klinika ivf ve Zlíně.
napůrosto souhlasím, díky nim máme vytoužené a vymodlené dítko. Když sm hledala tak přávě tahle klinika byla nejlepší, a opravdu se poštěstilo i nám!!! :-)
pomohl některé z vás Femibion? a pokud ano tak který jste braly? ?Moc prosííím :)
některé ženy berou v době pracování na dítěti Femibion, taky jste to zkoušely, nebo ne?
Zde je ta klinika, ivf-zlin.cz/24794-priciny-a-diagnostika-neplodnosti, vypsane i vysetreni.
na tuhle kliniku chci jet darovat vajíčka, mate zkušenosti?
o tehle klinice jsem opravdu hodně četla v souvislosti s darováním vajíček a spermii. Prý je nejlepší a má i hodně klientu ze zahraničí
byla jsem tam kdysi darovat vajíčka a manžel spermie. Maji velice vstřícný přístup a jsou to profici. Jestli hcceš darovat, určitě to udělej. Budou rádi
taky se snažíme o miminko už dva roky a jsme zoufalí :( poraďte co dělat, na koho se obrátit
Kam presne prosim?
Ahoj, ano dojizdime do Zlina a jsme tam s pristupem moc spokojeni.
A byla jste uz nekterá na diagnostice neplodnosti? Bohuzel nas to nejspise také ceka.
to ti věřím a je těžky na to nemyslet,ale zkus to a mě pomohl femibion který jsem brala před otěhotněním tak snad se zadaří i tobě ;)
Dana má pravdu, já taky začla užívat femibion na doporučení gynekologa a zadařilo se do půl roka. Nyní mám zdravého synka. Zkus to, je třeba vyzkoušet vše!!
A nevíte, prosím, jak je to v Repromedě s úhradou léčby a vyšetření? Co hradí pojišťovna a co klient?
Ahojky. Všechny potřebné informace najdeš na jejich stránkách, mají tam všechno detailně rozepsané (postup léčby, vyšetření, testování...). Ceník jednotlivých vyšetření najdeš tady https://www.repromeda.cz/cenik/#cenik-vykonu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.