Diskuse na téma domácí pekárna

prosím receptů je na netu hodně, ale já hledám tip na opravdu odzkoušené recepty - díky

Liška 02.12.2018

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo má zkušenosti s objednávkou domácích spotřebičů z Kuliny. Mají tam krásné roboty i kávovary a teď před vánoci se to hodí.

Olina 29.11.2018

Holky, nemáte doma některá domácí vinotéku? Moc by mi to pomohlo. Chci ji koupit babi a dědovi a nějak nevím, kde a podle čeho vybrat...

Kubína Olina 21.12.2018

Ahoj, za mě uplne nejlepší volba shopu je tento shop https://www.chladnickanavino.cz. Doporučuju, ozkoušeno a spokojenost!

Klára Kubína 04.03.2019

Taky z tohoto shopu máme domácí vinotéku. Máme konkrétně tuto https://www.chladnickanavino.cz/Dunavox-DAT-12-33C-d156.htm a maximální spokojenost. Jsme dva, takže nám krásně stačí. Cena vynikající, je to jednozovka, pro nás ideálka.

Mikeška Klára 02.04.2019

A podle čeho jste si domácí vinotéku vybírali? My jsme právě taky ve fázi vybírání a teda musím říct, že mi z toho jde hlava kolem, protože vůbec nevím, na co se při výběru zaměřit. Co bylo rozhodujícím kritériem při výběru u vás?

Olina 28.11.2018

Ahoj holky, mám dotaz. Chtěla bych se zeptat, zda máte v kuchyni digestoř a pokud ano, tak jakou značku. Jde mi hlavně o to, aby byla tichá a perfektně táhla. Díky moc"

Laugher 06.01.2017

Každému chutná něco jiného, takže to záleží jenom na Vás, co si upečete

konatovka 12.07.2016

Já jsem si jí nekoupila, ale dcera i snacha jsou s ní velice spokojeny.

Gabina 22.06.2016

souhlasím, domácí pekárna je top! akorát mi teda trvalo, nez se mi podaril pekne vykunuty, ale ted už spoléhám na jistotu a vím, co a jak.

Magda Gabina 28.06.2016

Mi povídej muj chleba vzdycky nakyne...a pak? pak je z toho placka a vubec nevím, cím to muze být

Gabina Magda 03.07.2016

mě pomohlo zmenit mouku- na babiccinu volbu, kterou jeste presyju pres síto, aby byla vzdušnejsi, a dávám susené kvasnice.

Pekárnu nemáme, ale pečeme v troubě. Jak domácí housky tak tchýně vaří chleba..Opravdu chutné!!!;-)

Martaa Kopretinka6 29.06.2016

Taky ráda dělám housky v troubě, super recepty na domácí pečivo do trouby má Roman Vaňek :-)

Karel 08.02.2011

Ok :-D

Test 02.02.2011

Testovačka*4*

Jana J 14.08.2010

Dobrý den,poradˇte mi jak vylepšit bezlepkový chléb nebo pečivo.

fadfds Jana J 13.02.2011

fafasfd

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat