Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dámy, kam letos pro kvalitní pánské košile? Chci udělat manželovi radost. Jsem pro opravdu kvalitní košile, a to jak materiálem, tak i zpracováním. Děkuji.
No, kvalitu v obchodě moc neseženete... Ale co je super, to je bespoken. Oni šijí košile na míru :) A je to perfektní kvalita, to fakt oceňuju. Tak doporučuju.
Jé, na čistým triku kupuju hlavně bavlněná trička chlapovi pod košile a dětem do školy :). Mají ta trčika opravdu kvalitní, protože po vyprání nejsou vytahaná a dírkovaná jak už se mi bohužel několikrát stalo, když jsem trička kupovala někde v textilu.
A mají je aspoň kvalitní ?
Mají :) což zjistíš, když si přečteš složení. Obsahují velké množství bavlny, na omak jsou příjemná a hlavně když je na sebe chlap natáhne, tak neprosvítají
A velikosti odpovídají ? :)
Košile mám z cisty triko. Kupuji je tam sobě i příteli, mají klasický střih a jinde už nekupuji.
Pro muže koupit košili to není takový problém bych řekla. Ale pro ženu? Aby byla čistá a jednoduchý styl? Nemožné.
Tady jsou https://www.cistytriko.cz/damske-kosile/ a sedí suprově.
Ahoj holky, můj muž si taky potrpí na kvalitní košile. 100% bavlna samozřejmost, ideálně keprová vazba (která vypadá perfektně) k tomu dvojitá manžeta, na slavnostnější (třeba i pracovní) příležitosti krytá léga. Našla jsem e-shop luxusnikosile.com, kde mají široký výběr co se týká velikostí (snad už od 36 a až po 56), střihů, typu manžety, légy a jsou navíc velmi dobře ušité a dlouho vydrží. Prémiové řady v dárkové krabice jsou plus.
na košile moc nejsem. Mnohem raději mám originálné oblečení co nenosí každí. Je ale pravda, že kvalitnou košili by měl mít každý, bez ohledu na pohlaví.
v tomto je dobrý Tommy Hilfiger ve Freeportu Hatě u Znojma. Vřele doporučuji.
na kolik tam vyjde jedna košile? Že jsou dobré a kvalitné věřím. je to značka a kvalita v jednom. Nevíš jestli tam mají slevy?
slevy mají vždycky nějaké, minule se mi stalo, že jsem měla 30%na celý nákup a zjistila jsem to až u pokladny. Takže super.
Pecka, děkuji moc za tip :) někdy v červnu se chystáme na rodinný výlet na jižní Moravu, takže určitě navštivime i Znojmo :)
kdo ví o dobrém eshopu s kvalitním oblečním? Idelně aby měli i oblečení ro muže a děti+doplňky.
Michaelo, já pro chlapa nakupu kvalitní košile u Horký košile. Tak se zkus podívat tam, určitě si vybereš. Košile jsou velmi kvalitní a i originální.
Já mám třeba oblíený shop Kavatak - https://www.kravatak.cz/ Tam jsem koupila nežehlivou košili Eterna a jsem spokojena, teda manžel... Opravdu nežehlivá :)
Alecco, pokud sháníš kvalitní košile, resp. košile k kvalitního materiálu a potrpíš si na precizní zpracování, tak doporučuji navštívit tuto stránku - https://horky-kosile.cz/ Košile mají krásné, propracované, originální a neskutečně kvalitní. Já jsem tam koupila košili k vánocům pro manžela a dostala jsem ji v dárkové krabičce.
Ty už jsi tam nakoupila? :) Jsou ty košile kvalitní a originální? Podle fotek na shopu jsou, ale jak se ti jeví naživo? :)
Ahojky :) Já jsem u Horký košile nakoupila docela hojně na vánoce, a to právě proto, že košile jsou kvalitní, krásně propracované, z perfektního a velmi příjemného materiálu. Jinak co se týče velikostí, tak sedí :)
Ahoj, mohu se prosím zeptat, jaké konrétní kousky jsi tam nakoupila? A kupovala jsi jen košile nebo i jsi tam koupila i to prádlo, co mají v nabídce? :)
Ahojky, tak u Horký košile jsem kupovala jak košile, tak teď na valentina i prádlo :-p Jinak košili jsem vzala tuto https://horky-kosile.cz/produkt/panska-kosile-simon-7/ :) Krásná, velmi jemná, příjemná na dotyk...
Hele, super napád... :) Manžel má narozky, tak mu vezmu košili a k tomu jedny trenky, to bude dobrý :D díky za tip a díky Horkým košile za jejich krásnou nabídku :)
Mohu se jen optat, jak se vám to jejich prádlo jeví? Jako co do kvality a do propracování?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.