Diskuse na téma Vlasová kosmetika

Profesionální vlasová a zkrášlující kosmetika od značky Label m.

Lilianne 11.02.2025

Když začal covid, tak jsem se začala barvit sama a kupovala jsem si barvy z obyčejný drogerie, paletky a tak. Nikdy víc! Strašně zničený vlasy jsem měla..Dala jsem si pauzu, brala něco na regeneraci a když se mé vlasy trochu zmátořily, koukala jsem po kvalitních barvách.. Přecejenom chodit ke kadeřnici na barvení každých 6 týdnů leze trochu do peněz. A našla jsem khadi . Musím říct, že jsem moc spokojená. Barva vydrží fakt dlouho, nesvědí mě po tom pokožka hlavy a k tomu používám i práškový šampon, po kterým se mi zregenerovala pokožka hlavy. Takže určitě doporučuju barvy od této značky, pokud si nechcete ničit vlasy.

hopik32 12.02.2025

a neni lepsi tu pokozku setrit, kdyz je hodne citliva a proste vlasy nebarvit?

verisek 12.02.2025

Citlivé pokožky to mají vždycky těžké hokld :/ mám osvědčenou masku z aloe vera, bambuckého másla, heřmánku a levandulového oleje :)

Anonym 13.02.2025

V barvách na vlasy se nevyznám, já to nepoužívám. Ale co bych ti mohla doporučit na citlivou pokužku hlavy je tato maska na vlasy https://www.notino.cz/ayunche/derma-calming-mask-hydratacni-maska-na-vlasy-pro-suchou-a-citlivou-pokozku-hlavy/ . Já taky na té hlavě skoro nic nesnesu, ale s touhle problémy nemám, tak aspoň něco :)

Iveta 21.02.2025

Holky, prosím o doporučení na kvalitní a pečující vlasovou kosmetiku. Jaké jsou Vaše TOP produkty - šampon, maska a olejíček?

Romča 22.02.2025

Já miluju produkty od Glow Room a jejich řadu Hydration a spokojenost. Mám šampon, sérum, masku a olejíček. Vše krásně vlasy hydratuje, vlasy se dobře rozčesávají a jsou hladké a jemné. Kosmetiku je super, doporučím vyzkoušet a uvidíte sama. Objednávám ji na stránkách revolutionhair.cz.

Martina Z. 23.02.2025

Kosmetika Glow Room je skvělá! Taky ji už delší dobu používám a vlasy mám jako nikdy dřív. Doporučím vyzkoušet, tady se dá objednat rovnou všechny kousky v balíčku www.revolutionhair.cz/e-shop/61733-glow-room-d%C3%A1rkov%C3%BD-bal%C3%AD%C4%8Dek-pr%C3%A9miov%C3%A9-vlasov%C3%A9-kosmetiky-deluxe a mají ho zrovna ve slevě.

Tichavka 09.03.2025

c

Tichavka 09.03.2025

oprava: Holky, mám čerstvě nabarvené vlasy hennou, nevíte, jestli můžu používat normálně kondicionér či nějakou masku na vlasy? Popřípadě jakou máte zkušenost?

Majka Haj. 14.03.2025

Zdravím všechny, prosím - jaké čistě přírodní produkty používáte na suché vlasy? Budu ráda za doporučení kvalitní, nedráždivé kosmetiky.

Sandriskaa 27.03.2025

Nebyl jste někdo na trichologickém vyšetření na clinicalhair.cz? Dlouho mě trápí špatná kvalita vlasů a lupy a tohle mě zaujalo, tak by mě zajímaly zkušenosti?

MajdaaD Sandriskaa 28.03.2025

Byla jsem na clinicalhair.cz na jejich pobočce v Brně a můžu to určitě doporučit. Opravdu se vyznají a jsou moc ochotní. Konečně zjistili příčinu mého problému a pomohli mi to rychle vyřešit. Určitě neváhejte ;)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat