Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Profesionální vlasová a zkrášlující kosmetika od značky Label m.
Když začal covid, tak jsem se začala barvit sama a kupovala jsem si barvy z obyčejný drogerie, paletky a tak. Nikdy víc! Strašně zničený vlasy jsem měla..Dala jsem si pauzu, brala něco na regeneraci a když se mé vlasy trochu zmátořily, koukala jsem po kvalitních barvách.. Přecejenom chodit ke kadeřnici na barvení každých 6 týdnů leze trochu do peněz. A našla jsem khadi . Musím říct, že jsem moc spokojená. Barva vydrží fakt dlouho, nesvědí mě po tom pokožka hlavy a k tomu používám i práškový šampon, po kterým se mi zregenerovala pokožka hlavy. Takže určitě doporučuju barvy od této značky, pokud si nechcete ničit vlasy.
a neni lepsi tu pokozku setrit, kdyz je hodne citliva a proste vlasy nebarvit?
Citlivé pokožky to mají vždycky těžké hokld :/ mám osvědčenou masku z aloe vera, bambuckého másla, heřmánku a levandulového oleje :)
V barvách na vlasy se nevyznám, já to nepoužívám. Ale co bych ti mohla doporučit na citlivou pokužku hlavy je tato maska na vlasy https://www.notino.cz/ayunche/derma-calming-mask-hydratacni-maska-na-vlasy-pro-suchou-a-citlivou-pokozku-hlavy/ . Já taky na té hlavě skoro nic nesnesu, ale s touhle problémy nemám, tak aspoň něco :)
Holky, prosím o doporučení na kvalitní a pečující vlasovou kosmetiku. Jaké jsou Vaše TOP produkty - šampon, maska a olejíček?
Já miluju produkty od Glow Room a jejich řadu Hydration a spokojenost. Mám šampon, sérum, masku a olejíček. Vše krásně vlasy hydratuje, vlasy se dobře rozčesávají a jsou hladké a jemné. Kosmetiku je super, doporučím vyzkoušet a uvidíte sama. Objednávám ji na stránkách revolutionhair.cz.
Kosmetika Glow Room je skvělá! Taky ji už delší dobu používám a vlasy mám jako nikdy dřív. Doporučím vyzkoušet, tady se dá objednat rovnou všechny kousky v balíčku www.revolutionhair.cz/e-shop/61733-glow-room-d%C3%A1rkov%C3%BD-bal%C3%AD%C4%8Dek-pr%C3%A9miov%C3%A9-vlasov%C3%A9-kosmetiky-deluxe a mají ho zrovna ve slevě.
c
oprava: Holky, mám čerstvě nabarvené vlasy hennou, nevíte, jestli můžu používat normálně kondicionér či nějakou masku na vlasy? Popřípadě jakou máte zkušenost?
Zdravím všechny, prosím - jaké čistě přírodní produkty používáte na suché vlasy? Budu ráda za doporučení kvalitní, nedráždivé kosmetiky.
Nebyl jste někdo na trichologickém vyšetření na clinicalhair.cz? Dlouho mě trápí špatná kvalita vlasů a lupy a tohle mě zaujalo, tak by mě zajímaly zkušenosti?
Byla jsem na clinicalhair.cz na jejich pobočce v Brně a můžu to určitě doporučit. Opravdu se vyznají a jsou moc ochotní. Konečně zjistili příčinu mého problému a pomohli mi to rychle vyřešit. Určitě neváhejte ;)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.