Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Profesionální vlasová a zkrášlující kosmetika od značky Label m.
Znáte nějakou dobrou přírodní vlasovou kosmetiku?
Používám na svoje vlasy jen přírodní kosmetiku Coslys. Vlasy mám po nich lesklé a jemné.
POdívej se na alpíka, ten mi přijde že má velký výběr tady té kosmetiky :)
Super .. díky za odkaz mají toho fakt dost, nechápu proč takový výběr nemají normálně v drogériích :/ ale je fakt že když jde o internetový obchod tak to budou mít rozhodně levnější.
Kvalitni profesionalni sampony - loreal profesionel, wella
Ty taky obsahují parabeny a jiné chemické složky které vlasy vysušují a škodí jim. U bio šamponů je zcela jiné složení
Jakou značku bio šamponů kupuješ ?
Teď nově zkouším tady ten heřmánkový a ten je teda moc příjemný :) vlasy se mi po něm ani tolik necuckají www.alpik.cz/urtekram-sampon-hermankovy-500ml-bio/
Rozhodně Khadi, je to kvalitní kosmetika a je hrozně příjemná a mají moc pěkné vůně www.alpik.cz/?q=khadi
Já bych teda nedala dopustit na Bio šampony, protože neobsahují chemii a neničí vlasy, jak ty drogérkové šampony. Druhým rokem používám tuto řadu a střídám to s tím tea tree a neměnila bych www.alpik.cz/urtekram-sampon-ruzovy-250ml-bio/
Mohla bych se zeptat jestli jě nějaký zásadní rozdíl mezi klasickým šamponem a bio šamponem ?
Rozdíl je hlavně ve složení, ta chemie co obsahují klasické šampony vlasům hrozně škodí. Ten bio šampon tak ty vlasy nezatěžuje a neničí je. Akorát mi přijde, že v drogérce je moc nemají, takže si je vždycky objednávám z Alpíka.
Jakou konkrétní značku jestli můžu vědět ? Dívala jsem se na stránky alpíka a mají tam toho hrozně moc :/
Nemas vubec zaco, pak napis jaky si s nim mela vysledky. Ale myslim ze budes spokojena. Co vim kdo je bral, spokojen byl :))
Jo je pravda, zinek pomaha skoro na vse, dokonce i na plet. No a na nehty by se mi taky neco hodilo :) dekuji za typ
Brala sem tyhle tabletky a pomohli mi forcapil.cz/#co-je-to, maji v sobe hodne vitaminu a zinek, coz ti pomuze i na krasne nehty :)
A kdyz ybch to chtela resit jinak nez clipy? Berete nekdo nejake doplnky stravy na posileni vlasu?
To ja mam doma clipecky z clip-vlasy-levne.cz a kdyz je potreba mam hrivu jak lev :D :)))
Já jsem také dlouho bojovala s padáním vlasů,pak mi doktorka doporučila forcapil,moc jsem tomu nevěřila,ale výsledek mě velmi mile překvapil. Vlasy mi přestaly padat a jsou o dost pevnější. Kouknite na forcapil.cz
můj zázrak na clasy se jmenuje kallos a je to šampon s keratinem,objevila jsem ho na notinu a objednávám už několik měsíců
Ahoj už druhý měsíc pozoruji,že se mi začaly dost lámat vlasy a také trochu padat,nevíte co by mi mohlo pomoct?
Vyzkoušej forcapil,padaly mi vlasy a udělala jsem si tříměsíční kůru. A vlasy se mi po něm spravily a jsou pevné a lesklé
A jak to s nima vypada, nejde nic poznat?
Taky mam takovou sikovnou kamaradku :) clipacky objedna na netu a muzeme zacit :))
Na moje ridke vlasy mi nikdy nic nepomohlo :( az kamaradka a jeji clipečky :)
používám už leta značku loreal professional a nemužu si stěžovat, objednáváme i s dcerou na notinu
Jakou vlasovou kosmetiku na prodloužené vlásky?
Na prodloužené vlasy vybírat napříkad z této kosmetiky http://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/70-vlasova-kosmetika-na-prodlouzene-vlasy Mají na stránkách i zvýhodněné ceny.
Jsou to samé dobré šampony. I moje kadeřnice mi tuto řadu doporučila.
nedám dopustit na značku loreal profesional je fakt skvělá a vasy mám po ní suprové, objednávám si ji na notinu, kde mají nejlepší cenu
A co jineho to jeste obsahuje krom kolagenu?
S kolagenem tak to je neco od rosenpharmy???
Jo rosenoharma.cz ma neco na vlasy s kolagene, chystame se to s mamkou zkusit, pred zimou vlasy trochu posilit
Tak s kolagenem vam to pomuze, na vlasy je dobrej
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.