Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj v létě jedeme s dětmi pod stan a ráda bych sebou vzala nějaké osvědčené a dobré jídlo. Zavařovat maso se mi nechce a chodit do bufetu už vůbec ne.
Taky jsme měli set z drogerky a byla jsem s ním hodně nespokojená. Jak píšeš, drahý byl a kvalita stála teda za nic...
Je lehký, jo? No, super... My jsme měli koupený z drogerky, drahý to bylo. Ale kvalita teda šílená :/ Tak hledám něco kvalitního :)
Taky jsme první koupili v drogerce a hrůza. Drahý to bylo, ale teda nekvalitní až hrůza...
Ahoj, já jsem ho koupila tady https://www.bakly.cz/detske-jidelni-sady a jsem s ním spokojená. Lehký, do myčky i mikrovlnky super. Tak se mrkni :)
Tam jsem ho koupila taky a jsem moc spokojená. Měli jsme i jiné, ale tento je nejlepší.
Ahoj holky, potřebuju poradit nějaký fajn jídelní set pro děti. Právě na tyto výlety ho potřebujeme :) Díky moc za tipy :)
Ahoj, tady se mrkni https://www.bakly.cz/detske-jidelni-sady. My jsme malýmu koupili ten s těma hodinama. A spokojenost. Malej taky nadšenej, miluje ty obrázky na něm :)
Ahoj, ty tento set máš? A jak jsi spokojená s kvalitou?
Ahoj, ano ano, přesně tento a je super. Kvalitní a za tu cenu paráda :)
A máš od nich i ty dětské příbory?
Ano, kupovala jsem je přímo se setem :)
Holky, ty jídelní sety mají moc hezké. Můžou do myčky nebo jen ruční mytí?
My dřív pod stan zavařovali a tak, ale taky jsme na narazili na to Adventure menu a je to něco úplně jiného. Rychlé a velice chutné. Můj muž si to nad míru pochvaluje
Je to vyborne jidlo,ktere zabere chvilku na pripravu.Mrkni na www.adventuremenu.cz tam je o tom vse napsane.Kupuji to bud v Rockpointu nebo na Alze.Od cervna se to bude dat koupit na www.rohlik.cz
Vypadá to velmi dobře.Objednám to a snad to bude chutnat i dětem.
Aha a co to je?Kde se to dá koupit?
Cau ja beru pod stan adventuremenu a musim rict,ze to nema chybu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.