Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, vyrábíte si doma některá z vás domácí jogurty? Jedí Vám je děti? Prosím o radu, jak je děláte a co do nich je potřeba a nejlépe kde to seženu.
Od kdy jste dětem začaly dávat dětem kašičky ?
Holky dáváte bobíka i dětem okolo roku? Je to v pohodě?
mrkni na www.bobik.cz, je tam spousta informací
Já bohužel nemám čas dělat doma jogurty ale naše děcka taky milují Bobíka, takže ušetřím čas a navíc má skvělé složení
Domácí jogurty dělám, ale ne vždy, záleží podle toho jaké se mi podaří koupit ovoce. Jinak synovy dopřeju i takového bobíka, ten mu teda chutná moc :)
Jaké je u toho bobíka složení ? Není to pro menší děti moc hutné ?
Složení je tam v pořádku, to se stačí kouknout tady www.bobik.cz a není zas tak hutný :) je vhodný pro děti cca od 7. měsíce, přijde na to, co dítě všechno papá
Souhlasím, bobík jako jeden z mála jogurtů není tak šíleně přeslazený :) U nás ho děti milují
No poměr cena výkon je jednoznačně bobík nejlepší
Já jsem zásadně pro samovýrobu domácího jogurtu. Jednoduše si objednám na internetu kvalitní živé mlékárenské bakterie, spojím s mlékem a jogurt je hotov. Nejvíc se mi osvědčily živé kultury od značky Vivo, jogurt dobře chutná a nepotřebuji k tomu doma na výrobu žádný jogurtovač. Výroba jogurtu vyjde cenově cca 3,75 Kč za jeden malý kelímek jogurtu a pipadá mi stejný jako ten z obchodu. Ty kultury seženete na www.zakvasky.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.