Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, vyrábíte si doma některá z vás domácí jogurty? Jedí Vám je děti? Prosím o radu, jak je děláte a co do nich je potřeba a nejlépe kde to seženu.
Od kdy jste dětem začaly dávat dětem kašičky ?
Holky dáváte bobíka i dětem okolo roku? Je to v pohodě?
mrkni na www.bobik.cz, je tam spousta informací
Já bohužel nemám čas dělat doma jogurty ale naše děcka taky milují Bobíka, takže ušetřím čas a navíc má skvělé složení
Domácí jogurty dělám, ale ne vždy, záleží podle toho jaké se mi podaří koupit ovoce. Jinak synovy dopřeju i takového bobíka, ten mu teda chutná moc :)
Jaké je u toho bobíka složení ? Není to pro menší děti moc hutné ?
Složení je tam v pořádku, to se stačí kouknout tady www.bobik.cz a není zas tak hutný :) je vhodný pro děti cca od 7. měsíce, přijde na to, co dítě všechno papá
Souhlasím, bobík jako jeden z mála jogurtů není tak šíleně přeslazený :) U nás ho děti milují
No poměr cena výkon je jednoznačně bobík nejlepší
Já jsem zásadně pro samovýrobu domácího jogurtu. Jednoduše si objednám na internetu kvalitní živé mlékárenské bakterie, spojím s mlékem a jogurt je hotov. Nejvíc se mi osvědčily živé kultury od značky Vivo, jogurt dobře chutná a nepotřebuji k tomu doma na výrobu žádný jogurtovač. Výroba jogurtu vyjde cenově cca 3,75 Kč za jeden malý kelímek jogurtu a pipadá mi stejný jako ten z obchodu. Ty kultury seženete na www.zakvasky.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.