Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý dne, chci se zeptat, jakou používáte pleťovou kosmetiku? Chtěla bych začít používat něco kvalitnějšího, než produkty z drogerie, ale nemám s tím moc zkušeností :)
Aho hledám nějakou kvalitní,ale přírodní kosmetiku, se kterou máte dobrou zkušenost?
Já používám přírodní kosmetiku Natura Siberica a jsem s ní nadmíru spokojená. Mé pleti i pokožce vyhovuje.
Stelo a co to je za kosmetiku, dá se koupit normálně v drogerii?
Já ji kupuji na 2nature a je tam velký výběr.
Chci si udělat nějaký make up nebo vizážistický kurz a narazila jsem na toto http://www.makeupinstitute.cz/ dělal si tu někdo nějaký kurz?
Málko mám hotový základní kurz vizážistický odtud, k ukončení kurzu jsem dostala certifikát v českém a anglickém jazyce
Takže spokojená maximálně? Nevíte jestli jde některý z kurzů proplatit úřadem práce?
Proplatit některé kurzy jdou http://www.makeupinstitute.cz/rekvalifikace/
Tu kosmetiku taky nekde sehnat je zazrak docela, ted juknu i tam
Objednáváme z notina, a značku používám ryor, pro mě česká dobrá kvalita za normální peníze
Mě se u ageo líbí hlavně ten obrovský výběr, to ať jdu do kterékoliv drogerie nebo obchodu tak nikdy nemám takový výběr... pro mě nejlepší internetová drogerie
Taky si myslím že se na ageo hodně ušetří i když nedosáhnu na objednávku větší než 1200kč:-)
Super, taky si udelam nejaky velky nakup a snad se priblizim taky te dobrave zdarma :) ono i tak tam clovek hodne usetri
Ja zustavam stale u sveho notino.cz, uz kvuli jejeich vyberu parfemu!
Kupujete si kosmetiku přes ageo?
Objednávám tak jednou za dva měsíce, drogerie je fakt super!! :)
Já jsem udělala první objednávku dneska tak se těším až to přijde..mám objednáno nad 1200kč tak jsem ráda že mám zadarmo dopravu:)
A odkud? Da se na netu koupit i ve slevach, prijde mi ze v drogerkach moc casto slevy nemaji
Znacku kremu co pouzivam nekdy zmenil, ale vse si kupuji na netu a ze stranky kterou nemenim, tam maji ceny co se mi zamlouvaji
dolcevita.jenprozeny.cz
Osobně preferuji značku bione,někdy na ni narazím i v drogerkách ale než běhat po městě a shánět tak si ji radši objednávám na netu ma stránkách notino.cz kde ji mají i levnější a je fakt kvalitní...už ji používají i moje kamošky :)
Porad nakupuji jen tu kterou mam osvedcenou, takze jsem i rada kdyz ji muzu koupit na netu a ve slevach.:)
vůbec nemáte zač, doufám, že vám ta kosmetika sedne tak jako mě ;-);-)
ok, díky holky za tipy, mrknu se na to :) moc jste mi pomohly :)
já mám doma taky havlíkovu apotheku objednávám z nuspring.cz, za sebe mohu vřele doporučit :-)
s pevonií mám taky dobrou zkušenost :) mají dobré krémy :)
ahojky, zkus pevonia botanica ;-) objednávám na pevonieshop.cz, mají tak toho dost na výběr :-)
tak to by mohli byt dobry ktemy vermione ne, zkousela jsi je? ty obsahuji nejake enzymy.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.