Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, jakou květinu bych si měla pořídit jako první do nového bytu? Je malý, tak prosím ne žádného obříka, díky ta tipy
Nemáte v bytě i umělé květiny ? Chtěla bych si pořídit něco do kuchyně a do ložnice, ale nevím co by se hodilo :/
Mám doma květiny, jenom umělé, protože o živé se neumím postarat a v kuchyni mám orchidej a v obýváku už mám větší rostlinu a to umělý bambus. Tady v tomto designu mám i tapety, takže se mi tam krásně hodí.
Tchýnin jazyk je taky celkem nenáročná kytka.
zamiokulkas, je to držák a jde pořídit v ikee v jakýkoliv velikostech.
Výborně, něco takového jsem taky hledal pro ženu. Mrknu tam a díky za dobrý tip.
Ano od nich, taky spokoenost, vše proběhlo bez komplikací a v pohodě.
Předpokládám, že od Florea. Mě tento e s hop doporučil známy, je s nimi spokojený, vždy kytice dorazila včas a tam kam měla.
Potěšil a zároveň jsem překvapil přítelkyní krásnou květinovou krabičkou. Nechal jsem si u nich poradit jakou kombinaci květin zvolit. Líbila se moc.
Na jejich stránky jsem koukal. Zaujalo mě, že jako jediní prodejci květin získali Zlatý certifikát. Jsou profesionální, pokud si nevíte rady s výběrem, rádi a ochotně pomůžou.
Zkuste e shop www.florea.cz. Objednávám u nich přítelkyni květiny. Rád ji překvapuji, takže je nechávám poslat kurýrem.
Ahojky, když jsme u těch květin. Kde bych objednala krásnou kytku s dovozem? Potřebuji to jako dárek? Kde mají hezké růže? Díky moc.
Já si chci na balkoně udělat takovou malou zahrádku, ale nemám tam moc místa, co byste poradili?
já orchideje neumím pěstovat, ale teď se objevil nový šlahounek, tak u vidíme, co se z toho vyvine*10*
Zkuste kaktus, ten vydrží hodně.;-)
Maminka si kupuje orchideje. Ty dokáží velmi potěšit oko i duši. Má různé barvy a kupuje k nim květináče od Design Outletu. Ty mají poutavý design. Teď si ještě koupila palmu do obýváku.
www.kvetinyproradost.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.