Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Tip na dárek pro ženu - kolegyni? Něco pro radost, budu ráda za tipy na místa kam zajít, na eshopy…děkuji
Pro ženy je vybírání dárků naštěstí vždy lehčí, může to být nějaká kosmetika, vždycky se dá něco pěkného vybrat na www.parfums.cz
Na parfumsu jsem už letos několik dárků vybrala.
Koupila jsem kámošce k Vánocům přívěsek s náušnicema http://www.klenotmania.cz/sada-nausnice-a-privesek-vyrezane-srdicko-set11 já myslím že nádhera a za tu cenu :)
já mám moc ráda čokolády Amali (www.amali.cz), mají u nás vlastní manufakturu, dělají ji z výběrových kakaových bobů a mají i různé příchutě, myslím, že jako dárek by byly moc hezké :)
Jistě, ale kolegyni něco takového dávat nebudu :D ale s tou čokoládou je to dobrý nápad ale kde takovou koupit?
Zdravím, včera mi manžel koupil malý dárek. Byla jsem zvědavá, co to bude. Dlouho jsem nic od něj jen tak nedostala. Řekl mi, rozbal to, až děti usnou. To ve mě vyprovokovalo ještě větší zvědavost. Dostala jsem lubrikační gel od Erectanu. Zkusili jsme to hned včera a musím říct, že je voňavoučkej a moc se nám to s ním líbilo.
Šperkem člověk nikdy nic nezkazííí http://www.klenotmania.cz/sada-nausnice-a-privesek-motyl-set8 dnes mi dorazila tahle náádhera :-)
Tady jsou ty ceny docela lidový, je to kvalitní ty šperky, není to forový? :/
Já jsem zatím neměla problém s tím že by od nich něco nebylo kvalitní :)
pro kolegyni hm to bych asi taky zvolila něco ke konzumaci to potěší a nestane se že se netrefíš do vkusu a bude jí potom doma něco jen tak ležet, čokoláda je dobrý nápad, ale chce to nějakou luxusní
Co třeba nějaká dobrá čokoláda jestli má ráda? Mně by ses tím určitě zavděčila ;)
Ahoj ja jsem pro svoji kamarádku nechala vyrobit přívěšek na řetizek a nechali sme ji tam vyrýt fotku- dělaji to třeba na ryjemesperky.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.