Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, co si myslite o novodobem hitu, nizkoenergetickych domech ci bytech? Tenhle napad se mi moc libi a s manzelem o tom dost premyslime
Jsou prý úplně v pohodě. Spotřebu mají menší než měli předtím, protože si přitápí i krbem a teplo se jim krásně drží :)
Tak to je super. Já jsem právě rozhodnutá tak napůl, ale manžel se nadchnul pro dřevostavbu od těch thermohome.cz a nic jiného nechce.
U nás o těchto důležitých věcech taky rozhoduje hlavně partner. Většinou tomu víc rozumí a já na něho dám.
Já jsem se dívala na thermohome.cz domy co mají ukázané. A teda fakt nevím který vybrat, protože všechny typy jsou dobré.
Já bydlím v dřevostavbě už 3 roky a jsem spokojená. Jinam bych se už nestěhovala, pohodlí ve vlastním. Děti z domu, klid.
A co tepelně? Taky to máte dobrý nebo jste našli nějaké mouchy?
My jsme s muzem vsadily na nizkoenergeticky byt a krasnou zahradkou a jsme moc spokojeni
My jsme stavěli dům loni. Nejdříve jsme nevěděli jaký jestli dřevostavbu nebo cihlu. Ale díky thermohome.cz a konzultacemi s nimi jsme se rozhodli pro dřevostavbu.
Takže taky jejich spokojení zákazníci :)
Ano jsme spokojení nad míru :)
S manželem jsme si postavili dřevěný domeček. Topíme pouze dřevem, ;-)protopíme 10 metrů dřeva za rok (topíme každý den). Jsme spokojeni teplota neklesá pod 23 stupňů.
Tak to mate faine, predpokladam ze to byl montovany dum? Je i hodne nizkoenergeticky ze?
No v dnesni dobe skoro kazdy nizkoenergeticky dum je montovany a hodne firem ve svych projektech nato i mysli a navrhuji to tak
My o takovych domech taky zaciname s muzem premyslet a asi by jsme si taky vybrali z projektu co ta firma uz postavila ci na navrzene, pac vubec nevim jak bych si dum rozvhla
Byty jsou v dnešní době hodně drahé
holky, poradíte mi? Stavíme dům a zrovna vybírám novou kuchynskou linku. Máte zkušenosti s touhle kuchynskou linkou Nebo co , jakou by jste mi doporičily? http://interiery4u.cz/kuchyne/luxusni-kuchyne/
Koupili sme s manželem nový dům a rádi bychom nová garážová vrata. S touto firmou máte zkušenost? https://www.kruzik.cz/
Od této firmy máme namontované předokení žaluzie na domě a zkušenost snimi bezvadná
Domluva např. na termínu byla také dobrá?.. Stále váháme na kterou firmu se obrátit
Neměli sme snimi jediný problém
Táni já mám s Kružík firmou taky moc dobrou zkušenost. Při jednání dodrželi vše na čem jsme se domluvili. Obrátila bych se na ně kdykoliv příště určitě znovu
poradíte někdo dobrou, velkou a pěknou kuchynskou linku? Kde se dá koupit opravdu kvalitní kuchyne?
Děkuji za doporučení na tu firmu Kružík... jaký typ žaluzií je možné nechat si od nich namontovat?
jaké kuchyne jsou ted moderni? Luxusné, nebo rustikální? Jakou doma máte a kde jste si ji nechali dělat? Na kolik vás vyšla?
taky jsme stavěli a řešili nábytek. Když jsme si koupili novou sedačku, poradili nám impregnaci a tu nám udělali tady. Takže kdo má děti,doporučuji https://www.mistrkuze.cz/sluzby
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.