Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj, resim stale a tu stejnou vec dokola uz nevim co varit.. :D divam se casto na nejake porady a tady do diskuzi rada sleduju nejake recepty vyzkousene co maji lidi na ruznych blogach atd.. ale uz nebudu mit tolik casu vse sledovat a stejne mi to vzdy prijde hodne podobne. hlavne moc nemam rada smazene jidlo., tak bych chtela klidne nejaky odkaz na zdrave vareni? diky
Já ráda sleduju recepty na IG, to je pro mě velká inspirace.
Co jsem si pořídila horkovzdušnou fritézu, tak vařím jenom v ní :) je to opravdu velký pomocník nehledě na to, že v ní člověk připraví pokrm zdravě
když nevím co vařit tak rozpálím gril a udělám zeleninu s nějakým kouskem masa. Večeře je hotová
Také nevím, co mám vařit. Tady Vám posílám jednu stránku na zdravé vaření:Škola zdravého vaření
Určitě itlalská kuchyně - těstoviny + široká paleta (rajčata, olivy, pesta, mozzarela, maso, bazalka, olivy,prostě cokoliv) ... nic smaženého a hlavně je to rychle"!:-P
výborná je pečená dýně.s tymiánem...mňam
uzasne jsou veganske recepty :)
Me pomaha internet - zadam tam recept a ingredience a vzdycky neco vyjede :-) :-P
Odkaz sice nemám, ale pokud mohu napsat, tak smažené jídlo se u nás vůbec nedělá a teď je to hlavně o zeleninových jídlech a stačí si zadat na vyhledávači třeba jídlo z cuket nebo lilku a myslím si, že si určitě vyberete. Přeji hezký den.*1*
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.