Diskuse na téma Nestojí mu

09. 07. 2015 marybla Prostě sex

Ahoj holky, po několikaletém hledání jsem konečně našla chlapa pro mě. Rozumíme si uplně ve všem, je jako moje druhé já. Problémem je, že už je mu 45 let a to se bohužel poměrně podepisuje na jeho sexuálním životě. Má problémy s erekcí a prý už trvají 8 let. Než jsme se znali, vyzkoušel několik přípravků, ale nic mu zatím nepomohlo. Kolega v práci mi doporučil výrobky z této stránky: erectan.cz, ale prý to sám nezkoušel, jen někde slyšel, že je to dobré. No a já nechci utrácet peníze zbytečně. Znáte to někdo? Jaké máte zkušenosti?

Nelina 26.09.2022

Já objednávám z e-kondomy.cz afrodiziaka a působí super na mě i na partnera ;)

Naty2 Nelina 27.09.2022

A jaký se vám osvědčily, mají tam hodně různých tak budu ráda za zkušenost

Nelina Nelina 29.09.2022

Teď třeba máme španělský mušky a jsou super ;)

Ella Nelina 02.11.2022

Doporučuju kouknout na tyto afrodiziakální oleje https://e-kondomy.cz/afrodiziaka-a-feromony/afrodiziakalni-masazni-oleje. Ty jsou dokonalý, fakt pro atmosféru to nejlepší.

Pavla Nelina 21.12.2022

Jaká ta afrodiziak kupujete a používáte? Jaké se vám nejvíc osvědčily?

Alizee 05.04.2023

S manželem jsme hledali něco s dobrým složením, a našli jsme tenhle bylinkový doplněk https://www.erectan.cz/pripravky-na-erekci/erectan-manlong a musím říct, že alespoň jemu to zabralo perfektně. Tak snad to někomu pomůže, že sdílím…

Janina95 04.03.2024

Slabá erekce je daná více faktory. Také s tím měl muž problém, stačilo aby omezil alkohol, začal víc sportovat a doplnili jsme i nějaké tobolky (koupili jsme na Flagranti přímo kapsle Libido pro muže). A už jedem zase jakoby nic :D :)

Tichavka Janina95 24.03.2024

taky jsem tento doplněk koupila manželovi. A do týdne jsme viděli rozdíl. :)

Anonym 05.03.2024

Zahrada

Dejzi 13.07.2024

My to také řešily, můj měl hodně náročnou práci, byl často ve stresu a býval unavený a protivný. .Na sex nebyla ani chuť ani nálada a síla. Mě to ale trápilo. Takže jsem mu sehnala BrichtaGra tabletky, které jsou čistě přírodní a nejen že nám to pomohlo i v posteli, ale má i více energie a je víc v pohodě i po psychické stránce. :)

Martule Dejzi 22.07.2024

Zajímá mě co je v tom za bylinky? Pokud je to tedy přírodní, tak asi jen ty bylinky? A kde jsi to koupila?

Dejzi Dejzi 24.07.2024

Kupuji na kratomworld v sekci ostatní. Mají tam spoustu doplňků stravy čistě přírodního charakteru. V tomto je malajský ženšen, horny goad weed a kotvičník zemní. Zvyšuje energii, výdrž, dodává testosteron a pomáhá s problémy s erekcí. :) Mrkni tam, oba jsem nadšení a objednala jsem pak i další doplňky a se vším tedy velká spokojenost.

kikinkadob 15.07.2024

Když se tady ten problém objeví u chlapa, tak fakt není o co stát. My jsme to řešili v manželství skoro tři roky. Hlavně pro mužské ego je to tak něco nepřípustného, že ten můj to dával ještě za vinu mě. Přitom já jsem to brala úplně normálně. Nikdo nemldádneme. Co si budeme povídat, často to dokáže rozhasit jinak pěknej vztah. Já jsem to vyřešila po vlastní ose. Objednávám... teda teď už si to chlap objednává sám, Láng ze supererekce. Je to směs bylin v tabletkách, takže pozvolnější účinek. Za mě vyhovující.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat