Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
četla jsem, že je nový přípravek na dětskou koliku Enticon, máte s tím někdo zkušenosti?
Měla jsem problém s kojením a vystřídala jsem mnoho mlék, dceři sedlo až Naše mléko, které je bez kravské bílkoviny, takže je super stravitelné a bříšku dělá dobře. Navíc ji zasytí mnohem menší dávka než u jiných UM.
Taky ho kupujeme a jsem s ním hrozně spokojená https://www.nase-mleko.cz/kategorie/kojenecke-kozi-mleko/. Hlavně zmizely problémy, které syn po normálním mléce měl.
Tak ono je to jasný, že jo... kozí mléko má úplně jiné složení, než kravské a pro děti je lépe stravitelné. Tak ono se hlavně podobá mléku mateřskému.
Rozdíl je hlavně ve složení, protože konkrétně complex mléko je určené pro děti, co mají problémy s prdíky a trávením a premium by se dalo říci, že je pro děti, co jsou naprosto bez trávicích problémů, takže jestli tvoje malá nemá žádné problémy, tak bych koupila premium :). Tady se potom můžeš podívat na to složení www.sunar.cz/kojenecka-mleka/
jéé tu na dobrou noc jsem dětem dávala taky a oběma dětem moc chutnala a spaly mi po ní jak zabití a ani se nevzbudili po 3 hodinách na další dávku mlíka, takže je to u krásně zasytilo :)
Holky neřešila jste některá s doktorkou, při otěhotnění, jestli je vhodné brát multivitamíny?
Nejlepší bude, když si zajdete k doktorce, která vám určitě poradí, já jsem to tak udělala, a doktorka mi doporučila vitamíny vhodné pro kojící, a těhotné maminky.
Doporučila pro těhotné? a jaké doporučila prosím?
Doporučila mi vitamíny vhodné pro těhotné a kojící maminky, objednala jsem si je z eshopu lékárny https://www.lekarna.cz/ogestan-matka-a-dite-cps-30/
Já bych jiný nekupovala, jsou na něj hodně dobré recenze a já jsem taky spokojená.
Tak koupit sunar?
Je s mléčným tukem jako má mateřské mléko a prebiotickou vlákninu, to asi dělá to spokojené bříško
No za nás je to rozhodně sunar. Začaly dělat právě i tady ta speciální mlíka. Nechám ti tady odkaz, kde je víc informací www.sunar.cz/specialni-kojenecka-mleka
Tak to koukám, že jste bez kolik a bolení. Já přemýšlím, že pomalu přejdeme na umělé, protože je neskutečné, jak se chudák škube
Skutečně ne. Měli jsme toto https://www.sunar.cz/kojenecka-mleka-premium/ a doporučuji ho všem kamarádkám.
Mohla bych se zeptat jaké jste dávaly ? U syna s tím taky bojujeme s tím, že jsme teď na bebě, ale ta evidentně nevyhovuje a doktorka po nás chce, abych začala dávat to AR mléko.
Opravdu nikdy?
Já tohle neznám, dávala jsem umělé mléko od narození a netrápilo nás nikdy.
Já kojím a teda bříško nás neskutečně trápí. Za chvíli budu dávat i umělé, protože moje asi nestačí
Díky bohu, že se v dnešní době prodávají ta speciální kojenecká mléka. Dalo mi to dítě dopořádku a kolik jsme se díky bohu zbavili.
Co vím, tak na koliky trpí hlavně kojené děti
*10* nam pomaha infacol*10*
Nam moc nezabral. Neni nad kminovy odvar.;-)
*17* muzu se zeptat, jak se dela ten kminovy odvar? Dekuji*1*
Entikon jsou kapky které si sama namícháš. V těhotenství mi pomohly...a malej je zatím nepotřebuje
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.