Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte rádi olivy? Raději zelené nebo černé? Kde kupujete?
marmara birlik-dogal salamura siyah zettin
Olivy máme taky moc rádi. Hlavně plněně se sýrem
olivy - paradni zalezitost a hlavne dietni!! :D<3
Já mám radá i tmavé a hlavně s mandličkou mi chutnají, ale i s papričkou.:-P
Já mám ráda černé i zelené. Manžel má raději zelené, ideálně s mandličkou :-). Když přijde návštěva, rychleji mizí zelené plněné. Kupujeme je u nás v Albertu. Dokonce nám je tam teď zlevnili, takže spokojenost ve všech směrech :-)
Také mám ráda olivy a to jakékoliv.<3
mám ráda zelené i černé olivy, bez pecky, i plněné
My kupujeme obojí - zelené i černé. Ty zelené máme rádi s mandličkou. Kupujeme ty velké v řeckém obchodě na Praze 7. Cena je trochu vyšší, ale čas od času si je odtamtud dopřáváme. Častěji pak kupujeme ty klasické za nižší cenu v Albertu. Když jsem byli na dovolené v Řecku, pokaždé jsme si odtamtud přivezli tento mňam "suvenýr".
Koupila jsem olivy s tuňákem a byly výborné.
Nikdy jsem taky nemohla přijít olivám na chuť, ale teď si ráda dám, ale nejvíce zelené bez pecky….
Já jsem třeba nikdy neměla olivy ráda :D nakonec mi zachutnali a přišla jsem jim na chuť :D rodiče objednávají olivy z umporto.cz, kde kupují i černé a zelené bez pecky a můžu říct, že jsou opravdu moc kvalitní a chutné :) a cenově je pravda, že jsou taky velice přijatelné :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.