Komentáře k článku

Avatar
Avatar
eva 05.12.2014

Maminky, máte prosím zkušenost se svítící želvičkou: http://www.hyperzbozi.cz/vysledek-hledani?q=sv%C3%ADt%C3%ADci%20%C5%BEelvi%C4%8Dka? Stojí za to koupit (máme roční holčičku)? Děkuju za tipy.

Avatar
Jirča eva 14.12.2014

Ano, svítící želvičku jsem kupovala synovi před dvěma lety k vánocům a zapíná si ji na spaní každý den :-) je super že se sama za 45 minut vypne když dítě usne. Doporučuji je to skvělá volba *1*

Avatar
Marie 08.12.2014

Syn si letos přeje novou florbalovou hůl. Jelikož hraje florbal závodně, tak mu chceme pořídit něco lepšího. Naštěstí už je v pubertě takže na Ježíška nevěří a řekl si sám, že chce tuhle http://www.florbal.com/video/recenze-salming-quest2-kickzone/. Každý rok jsme mu dávali dárky podle jeho koníčků, což je asi nejlepší, co můžete udělat ;-)

Avatar
Natala.Natala 22.02.2015

Vyva, tuhle hračku znám, viděla jsem ji na stránkách klidneusinani.cz, jukni tam, mají tam ještě další hračky, všechny jsou tak roztomilé!!! Viděla jsem to jen zdálky u kámošky, protože jsme už spěchali domů, příště prohlídnu víc.

Avatar
renda4141 12.09.2016

Děti mají radost hlavně z rozbalování. *4*

Avatar
vivi11 15.09.2016

poučné hry nebo knížky

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat