Komentáře k článku

Avatar
Avatar
vivi11 15.09.2016

poučné hry nebo knížky

Avatar
renda4141 12.09.2016

Děti mají radost hlavně z rozbalování. *4*

Avatar
Natala.Natala 22.02.2015

Vyva, tuhle hračku znám, viděla jsem ji na stránkách klidneusinani.cz, jukni tam, mají tam ještě další hračky, všechny jsou tak roztomilé!!! Viděla jsem to jen zdálky u kámošky, protože jsme už spěchali domů, příště prohlídnu víc.

Avatar
Marie 08.12.2014

Syn si letos přeje novou florbalovou hůl. Jelikož hraje florbal závodně, tak mu chceme pořídit něco lepšího. Naštěstí už je v pubertě takže na Ježíška nevěří a řekl si sám, že chce tuhle http://www.florbal.com/video/recenze-salming-quest2-kickzone/. Každý rok jsme mu dávali dárky podle jeho koníčků, což je asi nejlepší, co můžete udělat ;-)

Avatar
eva 05.12.2014

Maminky, máte prosím zkušenost se svítící želvičkou: http://www.hyperzbozi.cz/vysledek-hledani?q=sv%C3%ADt%C3%ADci%20%C5%BEelvi%C4%8Dka? Stojí za to koupit (máme roční holčičku)? Děkuju za tipy.

Avatar
Jirča eva 14.12.2014

Ano, svítící želvičku jsem kupovala synovi před dvěma lety k vánocům a zapíná si ji na spaní každý den :-) je super že se sama za 45 minut vypne když dítě usne. Doporučuji je to skvělá volba *1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat