Komentáře k článku

Avatar
ovace 16.01.2020

jen nepatrně

Avatar
aster ovace 16.01.2020

Mohl byste se někdy vyjádřit normálně - jako chlap - když už lezete na tyto slepičí stránky >:(

Avatar
nea 14.01.2020

vnučka je ještě malá na to, aby měla jasno

Avatar
Jura 13.01.2020

Aktuální stav: holka chce být máma (chválihodné) kluk chce stavět domečky z Lega (stavění z Lega jako práce opravdu existuje).

Avatar
aster Jura 13.01.2020

Syn dostal v 10 letech od dědy pájku a nám začalo peklo - první výtvor bylo jakési obrovské pavoukárium z petflašek - choval v něm dva křižáky a chytal jim mouchy. Vyráběl to asi týden a ten smrad... ;*( o rok později byl jeho pokoj plný odporů, rezistorů, integráčů a další havěti (tím ho zásoboval děda) a víte, jak je fajn šlápnout bosou nohou na integráč? :-P dneska (mimo jiné) skládá a opravuje počítače a podobné mašinky - nás se neptal, vždycky měl jasno, co chce dělat.

Avatar
Jura aster 14.01.2020

Integráč nemohu posoudit, ale kostku Lega ano a asi s tím má zkušenost mnoho rodičů, nejlepší je když mají děti v pokojíčku ten koberec jak jsou na něm silnice, farmy, kravičky, atd. Po vánocích je doma njaká stavebnice co obsahuje jehlany, to je "super".

Avatar
aster Jura 16.01.2020

My jsme měli chevu - je to podobné jako lego, jen o něco málo větší a ne tak specifikované - pravda, šlápnout na to - taky žádná výhra *4*

Avatar
helus 13.01.2020

Syn vždy chtěl být pilotem.Ale ty známky.Nakonec se vyučil .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat