Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Mutrmatka 17.10.2018

Z kyselého mléka je také dobrá buchta a když mám tvrdší chleba, mohu po jeho namočení udělat palačinky, bramboráčky anebo s buřtíkem i špízy. A čaj dělám ne ze slupek jablek, ale z křížal a oceňuji to, jako změnu.

Avatar
ovace 17.10.2018

dobré vědět,ted už nic nevyhodím

Avatar
39amalka 18.10.2018

Kávovou sedlinu používám již dlouho na hnojení a k tomu přidám i slupky z česneku.;-)

Avatar
glady 18.10.2018

dělávám čaj ze slupek

Avatar
Ivana 18.10.2018

Delaly jste nekdy tvaroh z mleka z krabice? Ja tu odvahu nemela, uz jen jak smrdi mleko, ktere v te krabici zkyslo...... A cerstve mleko je natolik drahe, alespon pro mne, ze ho urcite vzdycky nejak zuzitkuju cele a nezkazi se..... Chleba se take necha nastrouhat na zahuseni napr. gulase, nejen na krutony, nac schovavat skorapky vajicek a cekat, az se neco pripali? Nestaci obycejna houbicka s drsnou stranou, kdyz uz? A nakonec...... Co dat k hlasovani treba i otazk, jite pecivo? Protoze v nasi rodine se pecivo neji od doby, co deti nechodi do skoly. Zvykli jsme si jist ponekud jinak, bez peciva, knedliku, a nechybi nam ani jedno. Jo a k tomu gulasi, pokud by nekdo chtel stourat.... :-). Brambory. Hezky den, Ivana

Avatar
aster Ivana 18.10.2018

Krabicové mléko totiž nezkysne, ale shnije - proto ten smrad. Je to umělá bílá voda, která má s mlékem společný jen ten název *6*

Avatar
helus 18.10.2018

Úžasné nápady a inspirace.Určitě vyzkouším.

Avatar
Hani 18.10.2018

Chleba, ani rohlíky nekupujeme, občas upeču a dlouho vydrží*5*

Avatar
nea 19.10.2018

Pečivo kupuji podle potřeby. Chleba do zásoby nikdy nekupuji protože ten náš za 3 dny zplesniví. Pokud mi zbudou rohlíky a bílé pečivo, usuším je a pomelu na strouhanku.

Avatar
Nadja 20.10.2018

*21* Mléko nezkysne, ale zhořkne, takže je k nepoužití. :-p Z chleba, pokud nezplesniví, je dobrá polévka chlebovka. Jablečné slupky ? - Jablko jím celé i se slupkou. Kávová sedlina na zahrádku, ale ani to se nesmí přehánět a skořápky slepicím.

Dříve jsem starý chleba sušila synovi pro zvířata.Dnes už to nedělám a házím rovnou do koše,protože chleba zplesniví.A než bych dělala tvaroh z mlíka který ani nezkysne,ale za dva dny po rozdělání smrdí,to si ho raději koupím.Dříve chleba vydržel týden čerstvý a dal se jíst.To samý mlíko ve sklenicích.Starší ročníky mi dají jistě za pravdu.

Avatar
xxkouckaxx 24.10.2018

chlebové krutony do polévky děláme odjakživa , ale překvapila mne ta káva proti mravencům - tu znám jen jako skvělý čistič kuchyňského odpadu

Avatar
filomena 25.10.2018

Chleba sušíme pro zvířata a rostlinné zbytky + sáčky od čaje + lógr schramstne kompost

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat