Komentáře k článku

Mamyna včera 17:56

Myjí všechno maso ,je to nutnost je uvalené a mouchy všude.

Michal Svátek 03.07.2024

Omýt kuřecí maso je nutnost. Zbavíte se zbylých peříček, kloubů, kostiček a blan. Samozřejmě že kuchyňské potřeby a v podstatě vše s čím přišlo maso do styku, omyji potom také. Kdybych kuřecí maso neomyl, neměl bych pocit čerstvého, čistého masa. Čistotě vody, kde snad maso před prodejem myjí, příliš nevěřím. Dělám to tak celý život a nemám s tím problém.

Jana z Jindrichovic 01.07.2024

Jakékoliv maso,tedy i kuřecí před přípravou omyji nejsem jasnovidka a tepelně je opracované tak že se nemusím bát salmolepzy. Když se dodržuje hygiena tak není důvod k panice a šíření poplašné zprávy, jinak články tohoto typu nečtu.

Jaroslav Bruckner 01.07.2024

Tato informace již tu na internetu byla.Kuřecí maso samozřejmě pokud je balíčkované nechám několik minut po rozbalení odvětrat a je dobré ho na několik dnů zamrazit.Potom ho samozřejmě před zpracováním meju pod tekoucí vodou ale dřez mám volný a vodu pouštím jenom tak aby mi nestříkala kolem.Osuším a začnu s přípravou.

Drahuš 01.07.2024

Před přípravou k pečení kuře rozporcuji, v několika vodách důkladně properu, dokud z něj jde nějaká špína. Prkénko po použití omyji a ještě spláchnu pod tekoucí teplou vodou.

Jan 30.06.2024

Je dobré kuře jako každé maso tepelně upravit a máte po starostech kde se rychle vys ??? prázdnit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat