Znamení, že jste dokonalý pár

Pevné partnerství se pozná i podle toho, jak spolu komunikujete doma. Jsou ale i další znaky, které napovědí, že spolu možná zůstanete navždy.

Nemusíte být slavní nebo mít obrovský majetek, abyste se stali mocným párem. Skutečná síla vztahu spočívá v podpoře, respektu a společném růstu. Máte ji? Takhle se to pozná!

Uklidňující zázemí

Jak vysvětluje americká terapeutka Marisa T. Cohen, o pocit bezpečí a jistoty jde v partnerství především. „Oba byste k sobě měli mít zdravou a důvěryhodnou připoutanost, která vytváří pevný základ. Na něm pak můžete společně objevovat svět,“ motivuje odbornice.

Co na srdci, to na jazyku

Protože se ve vztahu cítíte jako v bavlnce, víte, že můžete otevřeně mluvit o všem, co vám leží na srdci. Ať už jde o běžné každodenní záležitosti nebo vážnější témata, žádné otázky a odpovědi nejsou tabu. Jste příkladným ztělesněním fungující komunikace.

Flexibilita je normální

V každém pevném svazku je důležité umět se přizpůsobit a být oporou, když je to potřeba. „Mnoho moderních párů se bohužel drží transakčního modelu, kde se za každou laskavost očekává něco na oplátku,“ stěžuje si Marisa T. Cohen. V mocném páru si však oba partneři uvědomují, že pomoc a podpora nemusí být vyvážená konkrétními protislužbami.

Skvěle se doplňujete

Jeden z vás má dovednosti, které druhý nemusí mít, a naopak. Tím se krásně doplňujete, čímž se vyplní skoro všechna hluchá místa a vytváří harmonický celek. „Pokud například jeden z vás exceluje v sociálních situacích a druhý má talent na organizaci a plánování, umožňuje to oběma rozvíjet své silné stránky a efektivně zvládat společné výzvy. Takové vyrovnávání je charakteristickým znakem mocného páru,“ upozorňuje odbornice.

Společné úspěchy bez závisti

Dalším klíčovým znakem je i schopnost radovat se z úspěchů vaší drahé polovičky. Když dosáhne důležitého cíle, s radostí to oslavujete, a to bez sebemenších pocitů závisti nebo ohrožení. Tento přístup posiluje vaši lásku a potvrzuje, že úspěchy každého z vás jsou sdílenými triumfy.

Zdroj: www.womenshealthmag.com/relationships/a45271273/power-couple-signs/






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden mohou být pro vás vztahy trochu náročné. Mars, váš vládce, je v kvadratuře s Venuší, což může přinést napětí a nedorozumění ve vašem milostném životě. Buďte trpěliví a snažte se vyhýbat zbytečným konfliktům. J... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:24
22 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:24
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat