Nejvíce žádané vlastnosti u partnera

Jak dokonalý protějšek vypadá vizuálně, to je asi na každém. Co se týká jeho charakterových vlastností, pro harmonický svazek jsou potřeba hned čtyři.

I když právníci nejsou pároví terapeuti, vzhledem k povaze jejich práce vědí o vztazích víc než kdo jiný. Proč je podle nich tolik rozvodů? Když prý drahá polovička nemá tyto vlastnosti, šance na šťastný a dlouholetý svazek se rovnají nule.

S poctivostí nejdál dojdeš

„Poctivost a autenticita jsou stavebními kameny důvěry, která je základem každého fungujícího partnerství. Upřímnost je klíčem k budování skutečné intimity, věrnosti a závazku. I polopravdy se tady počítají jako jedna velká lež,“ myslí si americká soudkyně rodinného práva Lauren Lake. Že je pravda to nejcennější, co máme, to svého času říkal i americký spisovatel Mark Twain.

Bez rovnocennosti to nejde

„Přichází ke mně tolik lidí, kteří byli v manželství týráni a jejich hlas nikdo nevyslyšel. Přesto to omlouvají tím, že si takové zacházení zřejmě zasloužili. Vždy hledejte někoho, kdo s vámi bude jednat jako s rovnocenným partnerem. Někoho laskavého, hodného a obětavého,“ radí zase americká advokátka Carla Schiff Donnelly.

Zdravé sebevědomí je sexy

Mnoho svazků končí i kvůli ambicióznosti protějšku. A to jako vážně. „Chápat svou vlastní kariéru a necítit se ohrožený profesními úspěchy toho druhého vyžaduje určitou míru sebevědomí. Je důležité, aby vaše polovička respektovala všechny aspekty a části vašeho života,“ upozorňuje americký právník Stacey Philips.

Potřebná nezávislost 

„Nezávislý, sebemotivovaný a soběstačný partner je také nutností. Nechcete se o něj starat jako o dítě, kterému musíte neustále říkat, co má a nemá dělat,“ dodává výše jmenovaný doktor práv. Zřejmě z něj hovoří i vlastní zkušenosti… Další cennou vlastností je dle jeho názoru finanční nezávislost, protože řada svazků ztroskotá kvůli penězům, dluhům a zatajování zůstatků na bankovním účtu.

Zdroj: www.huffpost.com/entry/divorce-lawyer-romantic-partner-traits_l_664fc58fe4b01123ffe4ca44






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Snídaně z lásky

20min
(38 hlasů)

Krupicová kaše

20min
(1 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

25min
(21 hlasů)

Dušené houby na toastu

40min
(25 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat