Vstup zadními vrátky vyžaduje přípravu a nepřepálit start

Možná vás láká, ale nevíte, jak na něj. Inu, učený z nebe nespadl, proto přicházíme s teoretickou přípravou a doporučením správného lubrikantu. Pro anální sex je nutné vybírat pečlivě.

Při zmínce o análním sexu mohou lidé pocítit nechuť, strach nebo naopak silné vzrušení. Faktem je, že v pořádku jsou vlastně všechny reakce. Z medicínského hlediska patří tato praktika k těm rizikovějším, což je dáno zranitelností celé oblasti (1). Ačkoli je pozadí erotogenní zónou s obrovským množstvím nervových zakončení, pořád platí, že milostné povyražení není jeho hlavní funkcí, což mnohé odrazuje. Na druhou stranu, jsou i tací, kteří po jedné zkušenosti s análním sexem objevili nový rozměr intimity a už nechtějí nic jiného. Třeba budete další.

Bez povinné výbavy raději nevyjíždějte

Ať už se jedná o plnohodnotný styk nebo jen jemné dráždění prsty, jazykem či erotickými pomůckami, anální sex přináší spoustu rozdílných zážitků. Mohou ho provozovat všechny páry bez ohledu na sexuální orientaci, důležitá je ale příprava. Klíčovým vybavením je kondom a kvalitní lubrikant, který je speciálně určen pro anální styk. Takový prostředek je na bázi vody a silikonu, proto zajišťuje dlouhotrvající vlhkost a šetrné složení chrání citlivé sliznice (2). Prémiové produkty obsahují i látky, jako je extrakt z jojoby nebo panthenol, které pomáhají uvolnit svaly a zlepšují elasticitu. Než vyrazíte do akce, nezapomeňte na rychlý průlet koupelnou.

Aby nebylo faux-pas

Řitní otvor je konečnou částí tlustého střeva, takže si o jeho čistotě neděláme iluze. Jakýkoli anální kontakt může podle americké sexuální koučky Heather Edwards přinést malé i větší množství fekálních zbytků, které by jinak příjemný erotický zážitek mohly úplně uzemnit (3). Aby se předešlo nežádoucím překvapením, je nutné umýt tuto oblast vodou a jemným mýdlem. Pak už vám v objevování análního světa nic nebrání. Po chvíli dráždivého škádlení přichází na řadu zmíněný lubrikant. Jemně ho vmasíruje do okolí konečníkového otvoru a seznamte jej s úkonem jemným zasunutím jednoho nebo více prstů.

Jak si kdo ustele…

Pokud jde o ideální polohu, je to individuální. Někomu při análním sexu vyhovuje ležet na boku, zatímco jiný si ho lépe užije na všech čtyřech. Nejlepším způsobem, jak zjistit, co vám nejvíce sedí, je experimentovat. Hlavně si pamatujte si, že jakmile něco použijete análně, už se to do vaginy ani do úst nestrká! Tedy alespoň bez poctivé hygieny.

Zdroje: (1) www.cs.wikipedia.org/wiki/An%C3%A1ln%C3%AD_sex, (2) www.mylome.eu/blogs/news/ka-atskiras-analais-un-vaginalais-lubrikants?srsltid=AfmBOopPiWhqXC0R4ho31JHlD7pbXPz-nfXZv5YIIr39JxKSOvCGO3yC, (3) www.self.com/story/how-to-clean-butt-for-anal-sex






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta plněná špenátem

50min
(35 hlasů)

Valentýnska snídaně

20min
(22 hlasů)

Špenátová omeleta

30min
(35 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden mohou být pro vás vztahy trochu náročné. Mars, váš vládce, je v kvadratuře s Venuší, což může přinést napětí a nedorozumění ve vašem milostném životě. Buďte trpěliví a snažte se vyhýbat zbytečným konfliktům. J... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat