Sex podle znamení zvěrokruhu

Jak je na tom muž Beran v posteli? Co se muži narozenému ve Střelci nelíbí, proč je Blíženec tak nadšený z kouření a jak svést Štíra? Prozradíme vám sexuální tajemství mužů zvěrokruhu.

Hvězdy vědí, jak ze svého milostného života vytěžit maximum! Možná právě teď máte co do činění s citlivými Rybami. Nebo snad s experimentálním Vodnářem? Každý má v sexu jiné preference. Někdo to má rád procítěně a tiše, druhý zase více nahrubo. Co mnoho lidí neví – nebo by si to s tím nespojovalo – je, že astrologie hraje velkou roli v pohlavním styku! Sex je zcela odlišný v závislosti na znamení zvěrokruhu.

Blíženec


Každá žena, která někdy měla to potěšení sdílet lůžko s mužem narozeným ve znamení Blíženců, ví, že i tam ukazuje své pověstné dvě tváře. Blíženci jsou přirozeně zvědaví, a proto rádi zkouší nové věci: neobvyklé sexuální polohy, sex – nebo dokonce vztahy – s několika lidmi... S nimi je možné všechno!

Rak


Našli jste si muže narozeného ve znamení Raka? Gratuluji! Ale: Není snadné dobýt jeho srdce a proniknout do jeho nitra. Jeho emocionální povaha z nich dělá úžasného sexuálního partnera. Raci se nebojí ukázat, že jsou v posteli zranitelní.

Lev


Lev je nesporně králem zvířat. A i lidé narození ve Lvu se považují za královské znamení zvěrokruhu, zvláště pokud jsou muž. Často si vypěstují bouřlivou vášeň pro druhou osobu – a téměř ji zbožňují! Není divu, že je jejich dobrá pověst předchází. Lvi jsou zkrátka džentlmeni.

Panna


Muži narození ve znamení Panny jsou spořádaní a pečliví, nudní a trochu upjatí. Tolik k běžným předsudkům. Často ale odloží vlastní spokojenost stranou a nechají druhého, aby byl na prvním místě. Raději dávají, než berou a jejich partneři mohou být šťastní.

Váhy


Váhy jsou estéti. To platí i pro sex. Ale naštěstí to neznamená, že vy musíte být bezchybná, aby ho bavilo se s vámi milovat. Je pro ně důležité, aby byly věci v posteli vždy vyvážené. Ve svých sexuálních dobrodružstvích našli dobrou rovnováhu.

Štír


Štír je znamením zvěrokruhu s nejhlubšími propastmi. Je tajnůstkářský, žárlivý a vášnivý. A to platí i v posteli. Ví, jak vytvořit skutečnou intimitu. Pro někoho je to skoro moc, ale ten správný člověk sex se Štírem ocení – a bude velmi šťastný.

Střelec


Kdo je ten intelektuál v dobře padnoucím obleku, který vás prostě okouzlujícím způsobem pozve na drink na afterwork party a po pěti minutách vás zapojí do podnětného rozhovoru? Rozhodně Střelec... Jejich sexuální život je uvolněný. Stále je pro ně důležité užívat si každý okamžik a umět se s partnerem smát. Mimochodem, Blíženci se ke Střelcům hodí obzvlášť!

Kozoroh


Pokud se vám líbí muž Kozoroh, můžete se v sexu cítit trochu zaskočeni. Rád jde rychle k věci. Ale pozor – pokud nechcete rychlou záležitost, měli byste být opatrní. Rádi se dělají vzácnými. Ale když se někomu oddají, ten člověk může být velmi šťastný! Určitě se s Kozorohem budete dobře bavit – v posteli i všude jinde. 

Vodnář

Vodnáři jsou považováni za revolucionáře mezi znameními zvěrokruhu. Neustále překypují novými nápady, mají vize a často jsou podnikateli nebo dokonce vynálezci. Vodnáři si rádi vymýšlejí své vlastní pozice, jako je „obrácená kovbojka“ nebo jiné podobné bláznivé věci.

Ryby


O Rybách se říká, že jsou spíše tiché a poněkud plaché. Je pravda, že milují pomalý sex. To ale neznamená, že ryba v posteli jen sní, neodváží se vás dotknout a nikdy se nedostane k věci. Každý akt lásky s Rybami je naprosto vášnivý a citlivý. Oh, jak romantické!

Beran


Lidé narození v Beranu jsou energičtí, optimističtí, spontánní a mají hodně temperamentu. Toho si všimnete v profesním životě, pokud s jedním pracujete – a v posteli. Mají rádi vždy navrch – v pravém slova smyslu. Zdá se, že Beran rád ukazuje dominanci!

Býk


Býku vládne Venuše, ženská planeta lásky. To znamená: muži Býci a láska jdou k sobě jako písek a moře. Muži ve znamení Býka jsou takříkajíc zrozeni pro lásku – fyzickou i emocionální. Pomalu, ale jistě dosáhnou svého cíle. Jednoduše mají výdrž na hodiny!

Zdroj: názory autor







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden přináší do vašeho milostného života novou energii. Pokud jste ve vztahu, může to být ideální čas pro prohloubení vzájemné komunikace a plánování společné budoucnosti. Nezadaní Berani by měli být otevřeni nov&y... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

259 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat