Aby vaše příští společná noc byla nezapomenutelná

Nejlepší sex – co přesně to pro každého z nás znamená, je samozřejmě věcí výkladu. Ale pár věcí lze říci obecně.

Jistě, všichni chceme být v posteli dobří. Super je ještě lepší. Nejlepší – také ano, proč ne? Skromnost stranou. Chceme, aby noc s námi byla prostě nezapomenutelná. Chceme slyšet, že jsme v posteli úžasní. Co tedy musíme udělat? Někdy jsou to velmi malé věci, které mají největší dopad...

Duševní kino

Chcete sex? Dobře, tak zatím zavřete dveře do ložnice. Sex nezačíná v posteli. Prodlužte předehru: Posílejte mu divoké textové zprávy, překvapte ho neobvyklým rande, rozmazlujte ho, když to nečeká – to vše dělá ze sexu vzrušující a méně rutinní záležitost. Abyste byli nejlepší, nestačí, že jste dobří. V posteli, jde také o to, co děláte mimo postel...

Radost z experimentování

Pokud chcete být nejlepší, měli byste být ochotni trochu experimentovat. Stále překvapujte svého partnera novými nápady. Neexistuje nic dobrého nebo špatného - ale existuje rutina. Neznamená to, že musíte rovnou vytáhnout pouta (samozřejmě, pokud na to máte, udělejte to!), ale pár malých experimentů dokáže zázraky.

Ruční práce

Ruční práce s použitím velkého množství lubrikantu se pro něj stane nezapomenutelná. Naneste si na ruce trochu lubrikantu a poté hlaďte a kružte rukama. Tak se pro něj stanete královnou.

Perineum

Pokud chcete, aby vám zůstala v paměti, měli byste této zóně rozhodně věnovat určitou pozornost. Představujeme: perineum. Leží mezi varlaty a řitním otvorem a pro muže je extrémně citlivým bodem. Jemně stimulujte hráz navlhčenými konečky prstů a v tomto bodě mu dopřejte jemnou masáž. Podle toho, jak reaguje na dotek, zvyšujte tlak a rychlost.

Oční kontakt

Podívejte se na něj. Při tom. Pro oba to bude intenzivní zážitek. Zvlášť když je tvůj obličej jen pár centimetrů před jeho. Neznamená to, že byste měli neustále zírat na svého partnera, ale pár dlouhých, intenzivních pohledů, dokáže zázraky. Bohužel mnoho párů se na sebe při sexu nepodívá. Stejný problém jako mluvit při sexu. Proč vlastně?

Control Freak

Chovat se při sexu sebevědomě je faktor, který není radno podceňovat, pokud na něj chcete udělat trvalý dojem. Jak? No, ukažte mu, že v žádném okamžiku nemá situaci pod kontrolou. Vy zůstáváte šéfem a rozhodujete, co se stane, kdy a jak. Pocit, že je zcela vydána na milost a nemilost, je pro něj obzvláště vzrušující.

Zdroj: názory autor







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden mohou být pro vás vztahy trochu náročné. Mars, váš vládce, je v kvadratuře s Venuší, což může přinést napětí a nedorozumění ve vašem milostném životě. Buďte trpěliví a snažte se vyhýbat zbytečným konfliktům. J... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:23
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:28
94 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:21
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat