Užijte si pozici 69 bez zábran

Pozici 69 si zamiluje každý, kdo se rád při sexu baví bez zábran. Tato poloha vzájemného vzrušování ve stejnou dobu je stejně intimní jako žhavá. Zde jsou nejlepší tipy pro dvojnásobné potěšení z orálního sexu.

Poloha 69 je dokonalou kombinací kouření a lízání, při které se dva lidé orálně uspokojují. V pozici 69 neexistuje penetrace, ale to není vždy nutné, abyste si přišli na své. Zejména proto, že pozici 69 lze skvěle využít i jako předehru.

I když tam není akt samotný, pozice 69 je obzvláště intimní. Protože tento typ hry vyžaduje velkou dávku důvěry, dáváte ostatně sebe a svou touhu najevo obzvlášť otevřeně, protože ležíte na sobě nebo vedle sebe, s nejintimnějšími zónami v úrovni očí toho druhého.

Další výhoda intimní 69: V této poloze není nikdo, kdo by dominoval tónu a tempu. Oba partneři si mohou užívat orální stimulaci současně. Proto se skvěle hodí jako předehra, na kterou byste si měli dát hodně času.

Pozice je samozřejmě vhodná pro každou sexy konstelaci: žena s mužem, žena se ženou nebo muž s mužem. Program orálního rozmazlování vzhůru nohama je vlastně vhodný pro všechny sexuální týmy.

Zvláštnosti pozice 69

Skvělá věc na této sexuální poloze: vaše potěšení stále roste, protože jednáte přímo na ovládacím panelu. Pokud oba stisknete ta správná tlačítka, vašim orgasmům se meze nekladou.

Nevýhoda polohy 69: Pro mnoho lidí není snadné užívat si a rozdávat potěšení zároveň. Nemůžete přeci jen sedět a nechat to dělat druhého, musíte být aktivní i vy sami a soustředit se na partnera. Abychom společně dosáhli vrcholu, je zapotřebí hodně citlivosti a pozornosti.

Současná orální stimulace však není nezbytně nutná. Můžete si i lehnout do polohy 69 a pak nejprve jeden hýčká druhého a pak naopak.

Malé překvapení: pozice 69 je oblíbenější u mužů než u žen. Simultánnost orálního sexu je pro mnoho žen příliš - a to se říká, že mají talent na multitasking. Což je samozřejmě klišé a dokonce i nesmysl.

Předkrm, nebo hlavní chod?

Pozice 69 je perfektní začátek vášnivé noci. Jako erotická předehra nebo jako sexy oddechovka. Oba partneři k sobě mají extrémně blízko a svou nejintimnější stránku tomu druhému ukazují velmi otevřeně a uvolněně. Ohromující pocit blízkosti a touhy. Když budete vidět a cítit, jak druhá osoba reaguje na vaše doteky, když jste hýčkáni, může být sex ještě intenzivnější.

Oba se samozřejmě stimulují a mazlí se nejen rty, jazykem a ústy, ale i prsty. Stačí popustit uzdu fantazii, vyzkoušet to a odvážit se. Každý, kdo dobře zná svůj protějšek, ho snadno dovede k vrcholu. Pokud se ještě poznáváte, můžete si zde vyzkoušet, co má ten druhý rád.

Pokud se žena obává, že jí penis pronikne příliš hluboko do úst, může svého partnera zkrotit držením za hýždě nebo boky. Tak lze jeho pohyby lépe kontrolovat a v případě potřeby zmírňovat.

Na co nezapomenout

Jako vždy u sexu má pozice 69 také drobné písmo, což znamená: věci, které nejsou sexy, ale přesto je třeba říci. Klíčové slovo: bezpečnost, zdraví a hygiena.

Bezpečnost
Pokud svého partnera neznáte tak dlouho, nebo jste spolu nedělali test na AIDS, měli byste se chránit, protože i v poloze 69 se mohou přenášet nemoci. Ochrana je velmi jednoduchá: mužský a ženský kondom.

Intimní hygiena
Pokud jde o pozici 69, je čistota nutností. Ležíte totiž se svými nejintimnějšími partiemi blízko očí druhé osoby. A komu se chce při sexu přemýšlet o tom, zda je pro jeho partnerku vše čisté a příjemné? Proto je nejlepší se předem osprchovat – jak všichni víme, společná sprcha funguje také docela dobře.

Zdroj: názory autora






Celkem  2 komentářů

Avatar Macek007
24.07.2024
Avatar mirka
23.07.2024

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat