Nejdůležitější tipy pro anální orgasmus

Většina lidí pravděpodobně zná anální sex. Ale anální orgasmus? To pravděpodobně zažilo ještě méně lidí než ten vaginální. Jak funguje anální orgasmus a jak si ho můžete užít?

Jedna věc předem: řitní otvor sám o sobě logicky není primárním pohlavním orgánem, jako je penis nebo vagína. To je důvod, proč neexistuje žádný přímý, nebo čistě anální orgasmus. Ale: Celá oblast kolem řitního otvoru je značně erotogenní, vzpomeňme například na hráz, tedy spojení mezi řitním otvorem a mužskými a ženskými pohlavními orgány. Stimulace této oblasti těla zaručuje spoustu zábavy. Není divu, že anální stimulace je také esem v rukávu, pokud jde o orgasmus.

Anální sex nemusí být pro každého. Mnoho lidí ho stále vidí spíše jako konec trávicí soustavy než začátek vášnivé noci. A i když o tom mnoho lidí sní, ne každý to dělá. Zdá se však, že myšlenka na anální sex inspiruje hříšnou mysl. A naštěstí jsme se posunuli z dob, kdy samotné pronikání penisu do pochvy mělo být cestou ke štěstí. Jak známo, je toho mnohem víc.

Jak přesně anální orgasmus funguje?

Anální sex samozřejmě funguje jinak pro muže a ženy. Jednoduše proto, že žena nemá prostatu. Oba by však měli být schopni dosáhnout vyvrcholení, tedy análního orgasmu, prostřednictvím správného „programu“.

U mužů i žen probíhá stimulace primárně přes řitní otvor, dále přes hráz, tedy oblast mezi zevními genitáliemi a řitním otvorem, a samozřejmě také hýždě samotné. Kombinace stimulací rukou nebo klitorisu se osvědčilo.

Ale jedno po druhém.

Anální orgasmus: stimulace mužů

Jak již bylo zmíněno, prostata hraje důležitou roli v análním sexu u mužů. Je to cítit, když muži opatrně vložíte prst do řitního otvoru. Asi po pěti centimetrech můžete uvnitř cítit mírně drsnou, vyvýšenou oblast směrem k břišní dutině. Lze ji stimulovat lehkým tlakem a krouživými, hravými pohyby. Pokud však ke stimulaci dochází penisem nebo sexuální hračkou, nemůžete celou věc tak dobře koordinovat jako prstem. Chvíli trvá, než se naladíte na správné místo.

Mimochodem, stimulace prostaty není pro každého muže vzrušující. Někteří ji považují za nepříjemnou nebo dokonce bolestivou. Ovšem stále může poskytovat potěšení, protože centrum potěšení a centrum bolesti jsou v mozku blízko sebe.

I když může být anální stimulace účinná sama o sobě a může způsobit úžasné orgasmy, často se používá v kombinaci se stimulací penisu a varlat. Celý balíček takříkajíc zajišťuje, že orgasmus pocítíte daleko divočeji a silněji, než kdyby existoval pouze jeden druh stimulace. Navíc je pro muže docela cool cítit vzrušení a orgasmus v sobě, místo jen na svých (vnějších) genitáliích.

Anální orgasmus: stimulace ženy

Protože my ženy nemáme prostatu, která by se dala dosáhnout análně, musíme postup změnit. vzrušování zadními vrátky ale může být také úspěšné a pro ženy docela vášnivé. Dobrá věc: V prvních centimetrech řitního otvoru jsou různá nervová zakončení, která jsou velmi dráždivá. Kromě toho lze ženského bodu G dosáhnout i při análním sexu. I když logicky není v řitním otvoru, ale ve vagíně, může být při análním sexu stimulován nepřímo.

Je však třeba také zmínit: Muž může dosáhnout vyvrcholení pouze stimulací prostaty. Pro ženy by byla ideální kombinace anální a vaginální/klitorální stimulace, aby dosáhly análního orgasmu. (Ano, trochu multitaskingu je někdy potřeba). Pokud váš partner stimuluje oba regiony současně, zaručeně budete mít orgasmy, které budou stejně brilantní jako ty mužské. Některé ženy říkají, že celá oblast kolem řitního otvoru se třásla ještě dlouho po Velkém O. Jiní říkají, že vaginální orgasmus byl prostě prožíván mnohem intenzivněji.

Zdroj: názory autora






Celkem  2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden mohou být pro vás vztahy trochu náročné. Mars, váš vládce, je v kvadratuře s Venuší, což může přinést napětí a nedorozumění ve vašem milostném životě. Buďte trpěliví a snažte se vyhýbat zbytečným konfliktům. J... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat