Poševní jóga pro smyslnost a pohodu

Všichni víme, že jóga je zdravá pro tělo i duši. Prozradíme vám, jaké výhody přináší Pussy Yoga.

Kdo přesně ví, jak procvičit pánevní dno a využít ho ve svůj prospěch? Faktem bohužel je, že až příliš mnoho žen stále své vlastní tělo pořádně nezná. Mnoho žen si například myslí, že cvičí své pánevní dno, když při čůrání na chvíli zadržují proud a pak ho zase uvolňují. Ani zdaleka!

Pánevní dno není to, co si většina žen myslí, že je. Je mnohem víc než svaly kolem vaší broskvičky. Je to mnohem větší a výkonnější síť svalů, která je ideálně dokonale propojena se zbytkem vašeho těla.

Existují různé účinné cviky, které skutečně zpevní celé pánevní dno – a zároveň pomohou ženám získat lepší pocit z těla a dozvědět se více o sobě a svém těle.

Poševní jóga pro každý den

Není to tedy jen o lepším sexu (nebo panice z inkontinence), ale o vašem tělesném pocitu a vašem sebevnímání. Vše, co potřebujete, je pět minut času pro sebe každý den a dvě až tři 30minutové lekce poševní jógy týdně.

Cvičení vám pomůže milovat své vlastní tělo a udělat pro sebe něco dobrého. Ať už je to cítit svou pánev během každodenní pětiminutové me-time, nebo si dopřát relaxační masáž žaludku nebo hrudníku.

Uvolněte se

Lehněte si a nechte svůj dech plynout. Uvolněte se vědomě. Vnímejte svou pánev a snažte se cítit vagínu zevnitř. Nadechněte se, vnímejte ji, vydechněte, nechte ji klesat k zemi, hlouběji a hlouběji. Když si myslíte, že jste již uvolněni, povolte ještě více, ještě více se poddejte.

Jízda na židli

Neuvěřitelně účinné cvičení pro organický trénink pánevního dna. Zároveň se při sexu trénuje výdrž.

Sedněte si dozadu na židli a volně na ní jezděte a nechte páteř kývat. Pokuste se pomocí pánevního dna posouvat židli dopředu trhavě. Dýchejte uvolněně a vědomě uvolňujte zadek. Když tlačíte vpřed, aktivně tlačte sedací kosti dopředu a k sobě a poté vědomě povolte. Při jízdě rozhýbejte celé tělo, vyhoďte ruce do vzduchu a bavte se!

Pánevní dno v „plié“

Položte chodidla o něco více než na šířku ramen, prsty směřujte volně do stran a nechte pánev ponořit se do plié. Kolena směřují přes prsty u nohou. Několikrát takto pohybujte pánví nahoru a dolů. Vnímejte, jak se vaše pánev vnitřně pohybuje a zda rukama dokážete detekovat nějaký pohyb kostí. Vnímejte, jak se sedací kosti otevírají, když jdete dolů, a opačný efekt, když stoupáte nahoru. Představte si, jak se vaše pánev stahuje, když se zvedáte, a vědomě tlačí svou kostrč dozadu, když sestupujete dolů. Vnímejte, jak se pánevní dno napíná.

Cíl: Musíme se cítit dobře a sexy

Cvičení má ženám pomoci opravdu se zabydlet ve svém těle. Ženy, které si smyslově uvědomují své pánevní dno a vědí, jak ho používat, jsou autentické, silné a sexy. Jsou propojeni sami se sebou, vědí, co chtějí. A mají mentální sílu a fyzickou energii k dosažení čehokoli, po čem touží.

Zdroj: názory autora






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2024 přináší pro Berany zajímavé výzvy a příležitosti. Vaše energie a nadšení budou na vrcholu, což vám pomůže dosáhnout osobních i pracovních cílů.V práci můžete očekávat nové projekty nebo nab&iacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat