Prostreno.cz

Polévka z třešní

Polévka z třešní, zahuštěná smetanou a pudinkovým práškem.

17.06.2014 Mikeš
25min

15min příprava

10min vaření

235 kJ / 56 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vypeckované, omyté třešně nasypte do vody, přidejte cukr a přibližně 3 minuty povařte, záleží, jaké máte třešně, neměly by se rozvařit!
  2. Polovinu třešní vyndejte děrovanou lžící a zbytek rozmixujte.
  3. Vložte zpět třešně, přidejte smetanu, ve které předem rozmíchejte vanilkový pudink a nechte projít varem.
  4. Chuť polévky můžete zvýraznit citrónovou šťávou.
  5. Podávejte teplé, nebo dobře vychlazené.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,55 g
  • Sacharidy:

    160,65 g
    • Cukry:

      118,50 g
  • Tuky:

    55,27 g
  • Vláknina:

    16,50 g

Aktivita pro spálení:

187 kcal
23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení





Podobné recepty

Chilli gaspacho

(27 hlasů)
20min
82 kJ

Krémová sýrová polévka s brokolicí

(24 hlasů)
45min
305 kJ

Celerový krém

(24 hlasů)
40min
263 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba
x zavřít reklamu