Prostreno.cz

Treska dušená v anglické slanině

Kousky ryby bez kůže drží díky plátkům slaniny krásně pohromadě a chuťově spolu skvěle ladí.

27.05.2020 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

1258 kJ / 300 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Filé osolte, na každou porci položte snítku estragonu, nebo tymiánu.
  3. Filé obalte plátky slaniny a položte je do malé, vymazané zapékací misky.
  4. Rybí filé dejte na 25-30 minut do předehřáté trouby.
  5. Podávejte se zeleninovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    318,40 g
  • Sacharidy:

    17,80 g
    • Cukry:

      19,04 g
  • Tuky:

    250,80 g
  • Vláknina:

    2,80 g

Aktivita pro spálení:

1584 kcal
198

minut jízdy na kole

150

minut běhu

472

minut uklízení





Podobné recepty

Treska se žampióny

(4 hlasů)
55min
611 kJ

Rybí filé na másle s barevným pepřem

(4 hlasů)
50min
661 kJ

Treska plněná anglickou slaninou

(5 hlasů)
1h a 5min
1007 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska dušená v anglické slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba