Buďte přirozeně atraktivní

Atraktivita nemusí mít vždy něco společného se vzhledem - vnitřní hodnoty a chování také hrají roli, pokud jde o označení přitažlivého člověka. A díky některým věcem toho dosahujeme dokonce neúmyslně.

Zda někoho považujeme za přitažlivého, posuzujeme podle tří aspektů: vzhledu, osobnosti a hmotného majetku. Zatímco některé věci ovlivnit můžeme – například si můžeme koupit drahé auto, pokud si myslíme, že nás učiní atraktivními, jiné věci atraktivitu vyzařují nechtěně.

Jste nezávislí

Když se někdo postaví na vlastní nohy, je silný. Když někdo následuje své cíle nebo vášně, má odvahu. Když někdo žije svůj život bez toho, aniž by neustále přemýšlel, co si o něm myslí ostatní, je sebevědomý. A tyto aspekty nezávislosti jsou pro naše okolí velmi atraktivní.

Přijímáte svoji nedokonalost

Být dokonalý je atraktivní. No, možná ano. Ale stejně atraktivní může být přijmout svoji nedokonalost. Pokud je vám jedno, že neodpovídáte ideální představě společnosti, ale pokud vy se přijímáte takové, jací jste a vyzařujete radost, je to přesně to, co z vás dělá sympatické a přitažlivé osobnosti. Odvaha být nedokonalý pod společenským tlakem však vyžaduje pořádnou dávku sebevědomí.

Jste „skuteční“

Pokud jste jen sami sebou, často si ani neuvědomujete, jak atraktivní to může být. Mnoho lidí se přizpůsobuje v závislosti na lidech, kterými se obklopují. Pokud však zůstanete věrní sami sobě a „skuteční“, ukážete své pocity – včetně své zranitelné stránky – učiníte se lidsky přitažlivějšími více, než si pravděpodobně myslíte.

Rádi se učíte

Podnětná konverzace vám nevědomky zvýší vaši přitažlivost. Vzdělaní a zvědaví lidé zpravidla snáze vstupují do vzrušujících a zajímavých rozhovorů – i to jsou vlastnosti, které vás také učiní atraktivnější. Pokud máte silnou touhu učit se, svědčí to o vaší otevřenosti a možná také o vaší touze po dobrodružství.

Jste empatičtí

V neposlední řadě i empatie a vstřícnost také vede k tomu, že je někdo vnímán jako atraktivní. Pokud člověk neustále druhé pomlouvá za cizími zády, většinou to nedopadne dobře. Ocenění, vděčnost a ochota pomoci jsou naopak velmi milé vlastnosti – zvláště pokud se vám podaří neztratit ze zřetele sami sebe.

 

Zdroj: názory autora


 






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přináší příležitosti k osobnímu růstu a sebepoznání. Vliv planet naznačuje, že byste se mohli cítit energičtější a motivovanější než obvykle, což je ideální pro zahájení nových projektů nebo dokonče... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

55 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 7.10.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat