Nejnebezpečnější zkrášlující chirurgické zákroky odhaleny

Cestu, jak vylepšit svůj zevnějšek, hledá hodně lidí. Bez rizik se to však neobejde. Na operačním sále může dojít k mnoha komplikacím a tyto úpravy jsou toho důkazem.

Komu příroda nenadělila vzhled podle vlastních představ, ten se může obrátit na odborníky z oblasti estetické medicíny. Některé kosmetické procedury skutečně mohou přinést uspokojivé výsledky, ovšem jsou tu i takové, co představují vážné zdravotní potíže. Nejnovější zpráva Americké společnosti plastických chirurgů odhalila, jaké zákroky patří mezi nejnebezpečnější. Jste na ně zvědaví?

Nechci zelené, připlatím si za modré!

Jednoznačně nejvíce alarmující úpravou je operace změny barvy očí. Ano, i po tomhle někdo touží. Tento postup zahrnuje použití implantátů duhovky, laserové odstranění pigmentu a následné vložení nového pigmentu přímo do rohovky. Zákrok vykazuje ohromující 90procentní pravděpodobnost komplikací, které mohou zahrnovat ztrátu zraku, slepotu, zelený zákal a rozvoj očních zánětů. Udávaná doba zotavení se pohybuje od jednoho do osmi týdnů. Klienty neodrazuje ani vyšší cena, která dosahuje bezmála čtvrt milionu korun.

Pevnější stehna a hezčí pozadí

Druhé místo ďábelského žebříčku obsadilo formování stehen, které se obvykle provádí u jedinců s nadbytečnou kůží nebo tukem, což bývá důsledkem výrazného úbytku hmotnosti nebo genetických faktorů. Míra rizik se tu pohybuje okolo 78 procent a týká se především krevních sraženin, infekcí a snížené kožní citlivosti. Dobře si nevede ani pozvednutí a zvětšení pozadí známé jako brazilský lifting. Pravděpodobnost, že po něm člověk odejde s tukovou embolií, infekcí, poškozením nervů a jizvami, je 38 procent. Co se týká dalších riskantních procedur, zvětšení ňader má 14procentní riziko komplikací a jejich zmenšení 38 procent. Injekční výplně tváří mají 65 procent, vložení implantátů do zad s cílem zvýraznit svalovou definici představuje 22procentní riziko.

Zdroj: www.studyfinds.org/dangerous-cosmetic-surgeries/






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden přináší do vašeho milostného života novou energii. Pokud jste ve vztahu, může to být ideální čas pro prohloubení vzájemné komunikace a plánování společné budoucnosti. Nezadaní Berani by měli být otevřeni nov&y... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat