Mlha na obličej je letní nutností

Noste si svou mlhu vždy s sebou. V letadle, u vody, na ulici i v kanceláři vaši napjatou pleť okamžitě zvlhčí, oživí, zklidní i zregeneruje. Na pouhý jeden stisk! Rozdíl uvidíte dřív, než ji uložíte zpátky do kabelky.

Ať už odpočíváte na pláži nebo absolvujete pracovní pochůzky v horkém a prašném městě či naopak klimatizovaných prostorech, obličejová mlha pro vás může být nedocenitelným spojencem. Opravdu ji ještě nemáte?

Sprejový závoj sluší všem

Tenhle nenápadný skladný parťák se stává stále oblíbenějším kosmetickým produktem. Také aby ne! Pasuje do každé tašky i kabelky, snadno se aplikuje a rychle vstřebává. Je ideální k zajištění okamžité hydratace, osvěžení unavené pleti i fixaci make-upu, ovšem využívá se také k léčbě některých kožních problémů. Jeho základem je pochopitelně voda, k ní jsou však přidávány i další aktivní složky, jako třeba rostlinný glycerin, aloe vera, kyselina hyaluronová, zelený čaj nebo různé extrakty z bylin a rostlin. Díky nim obličejová mlha pokožku nejen zvlhčuje, ale i zklidňuje, vyživuje, regeneruje a omlazuje. „Je skvělá pro jedince se suchou, citlivou i napjatou pletí, stejně jako pro osoby trpící ekzémy a růžovkou,“ popisuje americká certifikovaná dermatoložka Rachel Nazarian.

Stačí jedno stisknutí

Většina z nás se zaměřuje na jednoduché a efektivní postupy, což tato mlha dokonale splňuje. „Její hydratační přínos může získat každý, velký rozdíl je vidět bezprostředně po použití. Lze ji aplikovat prakticky kdykoli během dne. Jako součást běžné denní i večerní péče navíc zlepšuje vstřebávání následných kosmetických prostředků, což klasickou rutinu maximálně zefektivní,“ vychvaluje zase další americká dermatoložka, tentokrát Mamina Turegano. „Kdykoli je pokožka vystavena nadměrné zátěži v podobě slunce, sucha, prachu i klimatizace, obličejová mlha ji rázem oživí a dodá vitální jiskru,“ připomíná jmenovaná lékařka Rachel Nazarian.

Zdroj: www.realsimple.com/what-does-face-mist-do-7371419






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 30.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat