Diskuse na téma Soukromá školka v Praze

Prosím o doporučení a vaše zkušenosti :)

leona865 25.02.2025

Pokud hledáš kvalitní soukromou školku v Praze, mohu ti doporučit například Trojskou Labuť. Mají skvélé recenze a nabízejí výuku angličtiny od raného věku, což je velká výhoda. Děti se zde učí v malých skupinkách, což znamená více individuální pozornosti a lepší přístup k dětem. Navíc mají spoustu kroužků a aktivit, které podporují rozvoj dětí. Další pozitivum je, že se zde dětem věnují pedagogové i rodilí mluvčí, což dětem přirozeně pomáhá se s jazykem seznámit.

hanabubenikovaa leona865 28.02.2025

Moje dcerka tam chodí a jsme naprosto spokojení. Jak píšete, nabízejí česko-anglický program, kde se děti učí angličtinu přirozenou formou, což je skvělá příprava na budoucnost. Školka má opravdu přátelské a profesionální paní učitelky, které se věnují každému dítěti individuálně. Navíc mají širokou nabídku zájmových kroužků – od pohybových aktivit až po kreativní činnosti. Co je pro mě velké plus, je jejich vlastní zahrada, kde děti tráví spoustu času venku.

BerenikaZam leona865 01.03.2025

tyjo, díky za tipy. Počkám, jestli se nevyjádří ještě někdo :) Ale Trojská labuť teda vypadá dobře, četla jsem na ní hodně kladně recenze, zkoukla jsem i webový stránky a jsem docela nalomená s výběrem. Všechno, co píšete je super - hlavně ta angličtina. Viděla jsem i španělštinu, ale angličtina vládne světem :D Pak budou mít děcka lepší průpravu do školy.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
32 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:09
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat