Diskuse na téma Správná podprsenka

12. 10. 2024 Alecca Oblíbené značky

Ahoj všem! 😊 Mám takový specifický dotaz ohledně výběru správné podprsenky. Často se mi stává, že mi buď nesedí obvod, nebo košíčky. Mám větší prsa, ale menší obvod a najít opravdu dobře padnoucí podprsenku je pro mě vždycky trochu výzva. Máte nějaké tipy, na co se zaměřit při výběru? Jaký střih nebo materiál je ideální pro větší prsa a menší obvod? A co třeba značka, na které nedáte dopustit? Přemýšlela jsem, jestli je třeba dobré nechat si někde profesionálně změřit velikost. Budu ráda za všechny rady a zkušenosti! 😊

Danka 16.10.2024

Ahoj! 😊 Mám podobný problém jako ty – větší prsa a menší obvod, a vím, jak je těžké najít tu správnou podprsenku. Co mi hodně pomohlo, bylo nechat si profesionálně změřit velikost, protože někdy je problém spíš v obvodu nebo špatném střihu než v košíčcích. Doporučuju podívat se na tento skvělý návod, jak správně určit velikost podprsenky: https://www.linia.cz/velikost-podprsenky/ – opravdu to stojí za to! Zaměř se hlavně na širší ramínka a pevnější materiál, který poskytne lepší oporu, a taky střihy jako balconette nebo plunge, které jsou ideální pro větší prsa. 😊

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat