Diskuse na téma Oční krém

04. 10. 2024 Elininka Prosím o radu

Dobrý den, napíšete prosím tip na opravdu dobrý oční krém? Jsem mladá, je mi 25 let a mám kruhy pod očima.

Lilianne 17.11.2024

Dobrý den, na kruhy pod očima se mi osvědčila spíš kombinace péče zvenčí i zevnitř. 😊 Zkuste křemelinu od Vitatrendu. Já si objednávám tady tuto https://www.vitatrend.cz/kremelina-vitatrend-500g/ je to přírodní doplněk stravy bohatý na minerály a stopové prvky, který pomáhá zlepšit stav pokožky, vlasů i nehtů. Mně užívání křemeliny viditelně pomohlo zmírnit unavený vzhled a zlepšit pružnost pleti, a to včetně oblasti pod očima. Kromě toho doporučuji lehký hydratační oční krém s obsahem kofeinu nebo vitamínu C. 😊

Denisa5 07.10.2024

Zdravím, já jsem si teď na doporučení kamarádky objednala krém od značky Astrid Hydro Xcell a je skvělý. Krásně mě zbaví kruhů pod očima, otoků a je moc příjemný.

Stella Denisa5 13.10.2024

Holky, dáte mi prosím doporučení na dobrý e-shop, kde bych mohla tento oční krém objednat. Všude na něj čtu velkou chválu a chci ho taky vyzkoušet.

Denisa5 Denisa5 16.10.2024

Tady máte odkaz na e-shop, kdem krém od Astrid objednávám já www.krasa.cz/kosmetika/astrid-ocni-gel-krem-proti-otokum-a-tmavym-kruhum-hydro-x-cell-15-ml.html

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat