Diskuse na téma Krmivo pro dospělou kočku

Zdravím, jaké krmivo doporučíte prosím pro dospělou kočku? Za 14 dní si pro ni jdu do útulku a chci mít všechno nachystaný.

diana27 18.01.2025

To je hezký že sis vzala kočičku z útulku. Pro dospělou kočku doporučuji vybírat kvalitní krmivo s vysokým obsahem masa a bez obilovin. Je dobré zvolit takové, které podporuje celkové zdraví, včetně zdraví trávicího systému a srsti. Mnoho koček má rádo i granule, které obsahují omega-3 mastné kyseliny pro lesklou srst. K tomu bych doporučila Lucaa péče o zuby s probiotiky od Provilanu. Pomůže nejen na zdraví zubů, ale probiotika v produktu podpoří i trávení a imunitu. Bude to skvělé doplnění péče o vaši novou kočičku.

Sandriskaa 13.02.2025

Já mám výbornou zkušenost s konzervičkami Poesie od Vitakraftu, moje kočka je miluje. Jsou kvalitní, mají dobré složení a hlavně chutnají i mlsným chlupáčům. Kupujeme je v Globusu, tam je mívají za fajn cenu a mají na výběr různé druhy. Doporučuju vzít na zkoušku víc příchutí, ať zjistíš, co bude tvé kočce nejvíc sedět. 😊

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

319 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
98 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat