Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, ženský - máte někdo zkušenost s otěhotněním po IVF? Na jaké klinice jste IVF podstoupily?
Dobrý večer, taky si s dovolením počkám na doporučení. Byli jsme s manželem na vyšetření a jemu vyšly špatně testy, tak nám doporučili IVF, takže nás to taky čeká.
Holky, já jsem po IVF otěhotněla na klinice IVF Zlín a rozhodně ji doporučím. Na klinice jsou odborníci s dlouholetou praxí a mají velkou úspěšnost, co se týká umělého oplodnění. Navíc tam panuje příjemná až rodinná atmosféra, vše je moderní, čisté a lidi jsou moc příjemní. Tady najdete víc informací www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
Taky na jejich stránky nakouknu holky. Mě to před tím nikdy nenapadlo, ale teď si říkám proč někomu nepomoct, když člověk může.
Holky, já jsem se nedávno rozhodla, že taky budu darovat a právě na této klinice ve Zlíně. Čeká mě to asi za měsíc, co vím, všichni kliniku jen chválí.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.