Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, holky - občas přemýšlím, že bych darovala vajíčka a pomohla tak nějaké ženě, která svoje dítko mít nemůže. Jaký na to máte názor?
Taky na kliniku mrknu! Já svoje děti neplánuju, prostě nechci, tak proč nepomoct jiné ženě, která chce děti a nejde t.
Holky, moc díky za tip - na kliniku čtu všude jen velkou chválu, takže místo, kde vajíčka daruju, mám jisté. Teď se tam objednat a je to :)
Dobrý večer, já jsem vajíčka darovala loni na klinice ve Zlíně a starali se o mě krásně. Klinika je moderní, vše je striktně anonymní, takže se nemusíte bát a hlavně vše je rychlé a bezbolestné. Tady najdete víc informací www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek
Taky sem n to nedávno myslela a taky mi nejde o peníze, ale o ten pocit někomu pomoct. Za mě je to super nápad a počkám si na tip na dobrou kliniku.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.