Diskuse na téma Vlasy na prodloužení pro dceru

13. 07. 2024 Alecca Puberta

Zdravím, mám 16ti letou dceru, která bude mít za měsíc narozeniny a přišla s tím, že by si moc přála nějaké příčesky do vlasů, protože moc touží po tom mít dlouhé vlasy. Chtěla bych jí přání splnit, je mi líto, že se kvůli vlasům tak trápí a má z nich komplex, bohužel vlasy zdědila po mě a tak s nimi odjakživa bojuje. Prostě někomu není z hůry dáno a i kdyby se snažil sebevíc, tak mu vlasy nenarostou tak, jak by si přál. Mám ale problém s tím, že se v tomhle tématu vůbec nevyznám, já jsem se smířila s tím, že nikdy nebudu dlouhovláska a jsem se sebou spokojená tak, jak jsem. Další věc je, že jsem slyšela, že tady to prodlužování vlasů ničí člověku jeho vlasy. Nerada bych, aby si dcera zhoršila kvalitu svých vlasů a byla pak třeba ještě víc nešťastná, než je teď. Můžete se podělit o vaše zkušenosti a doporučit, kde bych mohla případně nakoupit?

Ivča 17.07.2024

Ahoj, zkus se podívat na clipinhair.cz. Já jsem jejich dlouhodobá spokojená zákaznice a na webu mají spoustu informací, kde se dozvíš všechno, co potřebuješ. Je to tam pěkně a srozumitelně vysvětlené, včetně videí. Z tvého dotazu si nejsem jistá, jestli dcera chce clip in vlasy, které si člověk připevňuje sám nebo by ráda vlasy prodloužila natrvalo a chtěla by chodit na pravidelné prodlužování do salonu. U clipinhair je teda možné obojí, není to jen obchod, ale nabízí i službu tady toho prodlužování. To bys tam dceru mohla vzít jako překvapení, na místě byste vybraly vhodné vlasy a rovnou by jí to udělali 😊 Kamarádka si takto dopomohla, když čekala, až jí vlasy dorostou. Chtěla je ale hned dlouhé, takže chodila na prodlužování a až jí její vlasy dorostly do délky, kterou chtěla, tak prodlužko sundala. Dneska už je to prodlužování na profesionální úrovni a vlasy to neničí, naopak, spousta holek si takhle dopomáhá prodlužkem, než se jim jejich vlasy dají do kupy, třeba po častém barvení nebo tak. Pokud chce clip in vlasy a chce si takto vlasy občas jednorázově prodloužit, tak buď taky můžete vybrat osobně přímo v jejich obchodě nebo když jim pošleš fotky dceřiných vlasů, tak ti pomůžou vybrat správný odstín takhle přes online poradenství. Ať tak nebo tak, určitě vem clip iny z pravých lidských vlasů, to si bude dcera moct vytvářet různé účesy, jako kdyby byly vlasy fakt její a myslím, že z toho bude nadšená. Doufám, že vybereš a dcera bude mít radost 😊

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat